Scheveningen verslaat Nootdorp, Quick te sterk voor Die Haghe

10 augustus 2021 22:00

IS

De eerste wedstrijden van de strijd om de IM Cees IJspelder trofee zitten erop. Onder brede publieke belangstelling won Scheveningen, na een 0-1 achterstand, met 3-1 van Nootdorp. Lex Immers was bij Scheveningen een van de doelpuntenmakers. Quick versloeg Die Haghe met 4-1, in een duel dat lang gelijk opging. Komende donderdag gaat het toernooi verder met TAC'90-DHC en DUNO-TAC'90 onder 23 jaar.

Scheveningen moest tegen Nootdorp een 0-1 achterstand goedmaken. De Nootdorpers namen verrassend de leiding in een duel waarin zij overrompelend begonnen. Na de doelwisseling maakte aanwinst Lex Immers, ex-ADO Den Haag onder meer, de gelijkmaker. Het duel eindigde in 3-1.

Die Haghe kon Quick tot aan de doelwisseling vrijwel bijbenen. Op slag van rust namen de Haantjes een 2-1 voorsprong. Na de onderbreking trok Quick de lijn door en werd het 4-1.

En dan meer in foto's...

Bij DUNO worden wij altijd gelukkig van foto's! Club-fotografen Ingmar Schilte & Nicky Pronk zijn langs de lijn weer voor het perfecte plaatje gegaan, de beelden die je uiteraard hier terug kan vinden. Heb jij ook mooi beeld weten te schieten, maar zoek jij nog een goed podium daarvoor? Niet getreurd! Deel jouw werk met ons door dit mailen naar [email protected], wij zien het graag tegemoet!

FOTO'S QUICK - DIE HAGHE (INGMEDIA.NL, NAAMSVERMELDING VERPLICHT)

FOTO'S SCHEVENINGEN - NOOTDORP (PRONK MEDIA, NAAMSVERMELDING VERPLICHT)

Op donderdag 12 augustus en zaterdag 14 augustus gaat het toernooi verder. Dan met de volgende wedstrijden:

Donderdag 12 augustus, 20.00 uur:

TAC'90 - DHC (scheidsrechter N. Laros, assistenten B. van Jaarsveld, J. Muller)
DUNO - TAC'90 onder 23 jaar (scheidsrechter J. Francisca, assistenten D. Stigt, K. Snoei)

Zaterdag 14 augustus, 12.00 uur:
DHC - Nootdorp (scheidsrechter H. Spaans, assistenten B. v. Jaarsveld, S. Leider)
DUNO - TAC'90 (scheidsrechter R. Westhoff, assistenten R. Broekhuizen, N. Sleeuwenhoek)
Zaterdag 14 augustus, 14.30 uur:
Scheveningen - Quick (scheidrechter J. Verduijn,  assistenten M. Groeneweg, A. Jansen)
TAC'90 onder 23 jaar - Die Haghe (scheidsrechter J. Francisca, assistenten D. Stigt, K. Snoei)