Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

INTERVIEW Avonturia De Vogelkelder als sponsor DUNO JO11-3

INTERVIEW Avonturia De Vogelkelder als sponsor DUNO JO11-3

18 december 2021 7:00


We hebben er weer een sponsor bij en niet de minste! Avonturia De Vogelkelder is de nieuwe steunbetuiger aan DUNO JO11-3. De mensen achter de geweldige avontuurlijke belevenis spraken onlangs met John Kind van DUNO's sponsorcommissie en toen was het gauw voor elkaar. We zijn Avonturia De Vogelkelder erg dankbaar en blij dat ze JO11-3 zo steunen. Hieronder een kennismaking.

Hoi Donald, allereerst dank voor het sponsoren van de JO11-3 ( shirts, trainingspakken en tassen; heel fijn!)) en het aangaan van een nieuw contract voor een reclamebord. Stel jezelf eens voor.
Donald: "Hallo, mijn naam is Donald Huijbers.  Ik heb een mooi gezin met mijn vrouw Patricia en mijn drie zonen."

Hoe kom je bij DUNO terecht?
Donald: "Ik ben bevriend met Joey Feitz, ook is hij werkzaam bij Avonturia de Vogelkelder. Zo zijn wij bij Duno gekomen toen mijn middelste zoon Robin wilde gaan voetballen."

Vertel een wat over jullie mooie bedrijf...
Donald: "Ik run samen met mijn broer Jimmy Huijbers ons familiebedrijf Avonturia de Vogelkelder. Mijn vader is de winkel gestart in 1976. Hij begon de zaak als dierenwinkel maar inmiddels is deze uitgegroeid tot een dierenspeciaalzaak, mini-zoo, restaurant, B2B en webshop van ruim 8500 m2. Inmiddels zijn wij al 45 jaar een begrip in Den Haag en mogen wij met ons team zijn winkel met dezelfde passie en liefde voortzetten." (lees hieronder verder)

avonturia1.jpeg
DUNO's John Kind (links) met Donald Huijbers van Avonturia De Vogelkelder.

Wat beweegt je om de DUNO JO11-3 te gaan sponsoren?
Donald: "Bij het elftal van Robin (JO11-3) zie ik hoe trainers Paul en Kim met de kinderen bezig zijn. Vol passie - en je ziet duidelijk terug dat ze het begrip ‘team’ erg belangrijk vinden. Net als bij Avonturia is een team belangrijk, je doet het niet alleen. Ik wilde daarom graag wat doen voor dit team en kan nu vol trots dit elftal sponsoren. Ik hoop dat mijn zoon nog lang met plezier bij DUNO voetbalt."

avonturia2.jpeg

 

avonturia3.jpeg

 

 

Bron: Sponsorcommissie
Delen

Lees meer over:
Avonturia de Vogelkelder JO 11-3 John Kind Sponsor Sponsorcommissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!