Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

INTERVIEW Jeugdvoorzitter Joey Feitz: 'Verlang naar gezelligheid'

INTERVIEW Jeugdvoorzitter Joey Feitz: 'Verlang naar gezelligheid'

5 januari 2022 7:00

GZ

We houden de moed erin - op een dag kunnen we vast en zeker weer voetballen. In een serie interviews kijken we vooruit naar wat 2022 ons gaat brengen met en bij DUNO. Waar ZaMi-voorzitter Maarten Speets de aftrap deed is het woord nu aan jeugdvoorzitter Joey Feitz. Ook hem leggen we vragen voor. Joey: 'Dat er voor iedereen weer een beetje gezelligheid kan zijn op de club, want dat mis ik wel.'

Hoe is het met je?
Joey: "Met mij gaat het prima na vier maanden verbouwing lekker in ons nieuw stulpje."

Nog goede voornemens gemaakt?
Joey: "Daar doe ik nooit wat mee. Ik leef bij de dag en haal eruit wat mogelijk is."

Wat is de status van de DUNO-jeugd zoals jij het zou omschrijven?
Joey: "De jeugd in zijn algemeenheid doet het goed, ondanks de lastige corona perikelen. We hebben toch mooi drie teams die voor de winterstop kampioen zijn geworden. Dat is altijd leuk en knap van de spelers, trainers en leiders."

Hoe zie jij de komende weken voor je, wat kan er wel, wat niet?
Joey: "Binnenkort gaan weer de gesprekken aan de gang met de trainers en leiders van alle leeftijdsgroepen. Informatie volgt hier nog over. Vanaf 8 januari gaat er weer getraind of onderling gevoetbald worden - er is gelukkig wat meer ruimte gekomen vanuit de overheid - en hopen dat we vanaf 15 januari weer voor het echt mogen starten." (lees onder de foto verder)

joey_feitz01.jpg
Jeugdvoorzitter Joey Feitz: 'We hebben toch mooi drie teams die voor de winterstop kampioen zijn geworden.'

Hoe zie jij dit seizoen verder verlopen?
Joey: "Ik hoop positief voor iedereen. Zeker voor de hardwerkende vrijwilligers bij de jeugd zodat we een mooi afsluiter hebben de tweede helft van het seizoen."

Houd je de moed er in?
Joey: "Ik ben er de laatste tijd wat weinig geweest wegens een verbouwing. Ik merk wel dat het sinds vorig seizoen in coronatijd lastig is om de drive erin te houden, hoor."

Nog iets dat je kwijt wil?
Joey: "Ik hoop dat iedereen het komende jaar gezond blijft en dat we samen positief de tweede helft aan kunnen gaan. En dat er voor iedereen weer een beetje gezelligheid kan zijn op de club, want dat mis ik wel."

JO12-1_toernooi_september_2021.jpeg
DUNO-jeugd (JO12-1) poserend in betere tijden...

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Interview2022

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!