Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

INTERVIEW Sandra Brullemans: 'Onze app staat bijna nooit stil'

INTERVIEW Sandra Brullemans: 'Onze app staat bijna nooit stil'

7 januari 2022 7:00

GZ

We houden de moed erin - op een dag kunnen we vast en zeker weer voetballen. In een serie interviews kijken we vooruit naar wat 2022 ons gaat brengen met en bij DUNO. Na ZaMi-voorzitter Maarten Speets, jeugdpreses Joey Feitz en onze hoofdtrainer Kenneth Lamens nu het woord aan Sandra Brullemans, een van DUNO's drijvende krachten achter het Activiteitenteam. "We zijn altijd druk in weer met dingen verzinnen. Onze app staat bijna nooit stil."

Hoe is het met je?
Sandra: "Het gaat goed. De feestdagen zijn voorbij gevlogen. Alles is weer aan kant en we zijn klaar voor 2022. Thuis staan de kinderen alweer te trappelen om te gaan trainen en voetballen."

Nog goede voornemens gemaakt?
Sandra: "Nee, eigenlijk niet. Gezond blijven is het voornaamste en je naasten lief hebben."

Wat is de status van de club zoals jij het zou omschrijven?
Sandra: "Ik vind DUNO een gezellige club. Klein maar fijn, ons kent ons zeg maar. Door de corona is de gezelligheid helaas wat ver te zoeken. Maar gelukkig proberen we er allemaal iets van de maken. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer op de normale manier ontmoeten in “de Huiskamer”."

Hoe zie jij de komende weken voor je met het DUNO Activiteitenteam?
Sandra: "We zijn altijd druk in weer met dingen verzinnen. Onze app staat bijna nooit stil (behalve tijdens de feestdagen dan ). We zijn een fijn team en vullen elkaar aan. Net een geoliede machine. Het is natuurlijk afwachten wat de corona maatregelen gaan doen. Maar ideeën hebben we genoeg. Om een voorbeeld te geven: natuurlijk het kamp. Ook dit jaar gaan we weer naar Heino.  Maar vergeet niet dat de kinderen een mega bedrag hebben opgehaald met de Grote Clubactie, ook daar gaan we weer leuke dingen mee doen op het kamp en op DUNO zelf. Over de online quiz horen we nog steeds leuke reacties. Maar het liefst doen het het natuurlijk in “de Huiskamer”." (lees onder de foto verder)

Activiteitenteamvoorjaar2021.jpeg
DUNO's Activiteitenteam, met geheel links Sandra Brullemans.

Hoe zie jij dit seizoen verder verlopen?
Sandra: "Helaas is het in deze tijd moeilijk vooruit kijken. Natuurlijk doen we dit wel maar met een plan B in gedachte. Ik hoop dat de trainingen en wedstrijden door kunnen blijven gaan zowel voor jong als oud. Al kunnen we als ouders dan niet mee naar elke wedstrijd, het is belangrijk voor de sport en de kinderen om door te kunnen gaan.  En bij DUNO boffen we dat we langs de slootkant kunnen staan en aanmoedigen. Soms onder het genot van een bakkie koffie/thee. Maar ik hoop toch het meest dat het gewoon weer open kan!"

Houd je de moed er in?
Sandra: "Ja, het moet. De ene dag beter dan de andere. Maar wat moet je anders? Ik werk thuis maar kan gelukkig 1-2 dagen per week naar kantoor. Tegenwoordig voelt dat als een uitje."

Waar put je hoop uit?
Sandra: "Dat er ooit een einde aan het corona tijdperk komt en we weer lekker kunnen genieten van de wedstrijden met een hapje en drankje op het (DUNO-)terras, op vakantie kunnen, spontaan dingen ondernemen zonder dat je eerst moet registreren etc."

Nog iets dat je kwijt wil?
Sandra: "Iedereen een mooi, gezond en sportief 2022 gewenst!  Blijf gezond en wees extra lief voor elkaar, zeker nu is dat belangrijk."

Groepsfoto_2021.jpg
DUNO-jeugdkamp, steevast een succes met dank aan het Activiteitenteam.
Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Interview2022

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!