Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Marlies de Klerk en Shanti Jhinkoe zijn DUNO'ers van het jaar

Marlies de Klerk en Shanti Jhinkoe zijn DUNO'ers van het jaar

25 februari 2022 7:00

GZ

Niemand minder dan Marlies de Klerk (vice-voorzitter jeugd) en Shanti Jhinkoe (gastvrouw) zijn benoemd tot DUNO-ers van het jaar. Normaal gesproken reiken we die onderscheiding uit tijdens de nieuwjaarsreceptie, nu gebeurde dat tijdens de algemene ledenvergadering van donderdag 24 februari. Shanti kon helaas niet aanwezig zijn, Marlies kreeg de bijbehorende versierselen en bloemen uitgereikt door jeugdvoorzitter Joey Feitz..

Marlies is een duizendpoot binnen de jeugdafdeling. Ze wordt geroemd om alle zaken die ze uitvoert, allemaal organisatorische onderdelen die niet direct met het technisch voetbalbeleid hebben te maken, maar onmisbaar zijn.

Shanti Jhinkoe is heel vaak te vinden als gastvrouw voor teams, leiders en trainers. Ook zij is inmiddels een onmisbare kracht geworden. In Marlies en Shanti heeft DUNO zo opnieuw twee vrijwilligers die onbezoldigd hun belangrijke clubwerk doen en van onbesproken gedrag zijn; de twee voorwaarden om tot DUNO'er van het jaar te worden gekroond. 

LEES OOK: Ereleden, leden van verdienste en DUNO'ers van het jaar

In bijgaande video komt Marlies uitvoerig aan het woord. Met dank aan het DUNO-videoteam. Marlies en Shanti, van harte!Hieronder: Jeugdvoorzitter Joey Feitz reikt Marlies de Klerk een groot zilveren bord met inscriptie uit en bloemen.

NVDT4509.JPGBron: DUNO
Delen

Lees meer over:
DUNO-er van het jaar

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!