Stuur je zomerfoto in en maak kans op een DUNO collectorsitem - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stuur je zomerfoto in en maak kans op een DUNO collectorsitem

Stuur je zomerfoto in en maak kans op een DUNO collectorsitem

1 juli 2022 7:00


De zomervakantie is net begonnen en dus wordt het hoog tijd voor deze jaarlijkse oproep: Stuur jouw DUNO zomerfoto in naar onze webredactie en maak kans op een leuke prijs. Je weet het nog? Heb jij een lekker, leuk, opvallend of gewoon zomermoment? In Nederland thuis, elders op vakantie? Laat het je mede-DUNO'ers weten! Stuur jouw DUNO zomerfoto (en wat informatie) naar info@hsvduno.nl of app naar 06 4608 3016.

Onderstaand een van de eerdere zomerfoto's uit de wedstrijd van 2019...

We schreven toen: 
Zomerfoto 21 is afkomstig van JO10 speler Daan Hes. Daan is op het Spaanse strand in het plaatsje L’Estartit aan de Costa Brava volop aan het oefenen op zijn volleys.

Dit is de DUNO Zomerfoto wedstrijd:

Het is weer tijd voor de DUNO Zomerfotowedstrijd. De afgelopen jaren stuurden DUNO'ers hun opvallendste zomerfoto in. Van op vakantie, van gewoon lekker thuis. Van een uitstapje. Graag brengen wij jouw leukste foto's weer op de website. Voor de opvallendste inzending doen we iets leuks. Hoe kun je meedoen?

De kunst is natuurlijk misschien ook nog wel iets DUNO's in je foto te verpakken, maar dat laten we aan jouw fantasie over. Heel wat DUNO'ers lieten in eerdere edities van zich horen. 

Zo doe je mee:

Stuur je foto naar info@hsvduno.nl of app naar 06 4608 3016.
Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Vakantiefoto vakantie zomerfoto

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!