Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring loopt als een trein, IM Cees IJspelder toernooi komt eraan

Sponsoring loopt als een trein, IM Cees IJspelder toernooi komt eraan

7 juni 2022 7:00

GZ

Het seizoen loopt nog even door met o.a. het DUNO-jeugdkamp en ook onze slotdag op zaterdag 2 juli en... we zijn tegelijkertijd alweer volop bezig met het nieuwe seizoen. Zo is er een hele DUNO-groep aan de slag met het IM Cees IJspelder toernooi dat dit jaar plaatsheeft op 8, 9, 11 en 13 augustus 2022. Deelnemers komen uit de absolute top uit het Haags amateurvoetbal en daar zijn we trots op!

Deelnemers aan de editie van 2022 zijn de eerste teams van:

Nootdorp
TAC'90
Scheveningen 
Quick
BVCB
DHC 
Die Haghe 
DUNO

Een topaffiche behorend bij een absoluut DUNO-icoon. We zijn alle verenigingen enorm dankbaar dat zij hun komst hebben toegezegd. Inmiddels ook goed nieuws: want onder leiding van John Kind loopt de sponsorwerving als een trein - het geeft aan dat John (en met hem vele anderen) lekker bezig is (zijn), maar zeker ook dat het evenement in aanzien staat. Wil jij dit toonaangevende evenement ook financieel ondersteunen, dat kan via een belletje aan 06 3875 5319.

IM_Cees_IJspelder_2022.jpeg

Het in memoriam Cees IJspelder toernooi is vernoemd naar DUNO-icoon Cees IJspelder senior. Cees IJspelder senior is helaas in 2013, op 79-jarige leeftijd plots komen te overlijden. Het Í.M. Cees IJspelder toernooi is een toernooi voor standaardelftallen, waarvan de organisatie in handen ligt van DUNO-ers Hans Lamens en Jan Ponsen.

Wie was Cees IJspelder sr.? In Cees IJspelder sr. Had DUNO een grootse voetballer. Van Holland Sport naar DUNO, de stap die IJspelder sr. Destijds maakte, betekende voor DUNO toen een enorme impuls. Cees was bij DUNO voetballer, maar ook trainer en daarnaast een luisterend oor en nog veel meer. Lees hier meer over Cees IJspelder.

Het I.M. Cees IJspelder toernooi is een eerbetoon aan Cees IJspelder

De eerste editie van het toernooi vond plaats in 2018, waar clubs zoals : DHC, sv Die Haghe, DUNO, sv Houtwijk, SVC’08 en VUC aan deelnamen. VUC werd de winnaar van de eerste editie van het toernooi, welke de wisselbokaal mee naar huis mochten nemen.

In de tweede editie van het toernooi in 2019 vond er een kleine wijziging plaats in het deelnemersveld. De deelnemende teams waren : DHC, sv Die Haghe, DUNO, GDA, Nootdorp SV, ODB, Vredenburch en VUC.  SV Die Haghe werd de winnaar van het toernooi, welke de wisselbokaal in handen nam van de familie IJspelder.

De organisatie had voor de derde editie van het toernooi (2020), grote clubs weten te strikken. Ondanks strikte voorwaarden i.v.m. COVID-19, mochten er beperkt aantal toeschouwers aanwezig zijn op de Haagsche Dynamiek. Aan het toernooi deden mee : sv Die Haghe, DUNO, Quick, SVV Scheveningen, SV Nootdorp, VELO en TAC’90. Helaas moest RKAVV zich vanwege omstandigheden terugtrekken uit het toernooi. Buurtgenoot ODB bood redding.

SVV Scheveningen kroonde zich de winnaar van de 3e editie. Trainer John Blok verklaarde voor de camera van DUNO-TV veel perspectief te hebben gezien en was blij met het DUNO-toernooi.

Ook de vierde editie van het toernooi kon in 2021 doorgaan. Wederom onder strikte voorwaarden vanwege COVID-19. Clubs zoals ; DHC, SV Die Haghe, Nootdorp SV, Quick , SVV Scheveningen, TAC’90 alsmede TAC’90 U23 deden mee. DHC werd de winnaar van het toernooi en kreeg een cheque uitgereikt van Aad de Mos.

Voor de vijfde en lustrumeditie van het toernooi hebben organisatoren : Hans Lamens, Jan Ponsen en John Kind topamateurploegen weten te strikken. De volgende ploegen doen mee aan het toernooi: BVCB, DHC, sv Die Haghe, DUNO, sv Nootdorp, Quick, svv Scheveningen en TAC'90.๐Ÿ† Winnaar 1e editie (2018) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : VUC
๐Ÿ† Winnaar 2e editie (2019) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : sv Die Haghe
๐Ÿ† Winnaar 3e editie (2020) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : SVV Scheveningen
๐Ÿ† Winnaar 4e editie (2021) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : DHC
๐Ÿ† Winnaar 5e editie (2022) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : Winnaar_DHC_met_Aad_de_Mos.jpeg

DHC won de 4e editie van het I.M. Cees IJspelder toernooi in 2021. De aanvoerder kreeg de wisselbokaal alsmede prijzencheque in ontvangst van Aad de Mos

IMG_7541.JPG
De nummers 1 (Scheveningen), 2 (DUNO) en 3 (VELO) van 2020 op een rijtje.


Drukte.jpg

CeesIJS.jpg
Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
IM Cees IJspelder

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!