DUNO 11-2 verliest nipt van leeftijdsgenoten GDA

Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd op het programma, thuis tegen de leefstijdsgenoten van GDA.
Vanwege een aantal mutaties, en ( eindelijk) een groter speelveld, zijn we 2 weken geleden begonnen met een grote groep die nog best wel aan elkaar moet wennen….

Maar als je ziet hoe er getraind wordt, gaan we hier een mooi team van maken. Een hele enthousiast leergierige groep, met 2 bloedfanatieke trainers 💪

We begonnen sterk aan de wedstrijd, aanvallen over en weer, maar van onze kant ( nu al) erg verzorgd spel met goede combinaties !
Helaas kwamen wij, doordat we niet allemaal onze positie hielden en niet goed omschakelde van balbezit naar balverlies, op een 0-1 achterstand.
Onze mannen lieten gelukkig de moed niet zakken en gingen verder waar ze mee begonnen waren.
Dit resulteerde dan ook in de 1-1, mede door goed storen van Eagan, die zichzelf alleen voor de keeper zette en de bal geplaatst achter de keeper van GDA schoot.

Helaas hadden we in de tweede helft een wat zwakkere fase…. We liepen niet meer op onze posities, verdedigde zwak, waardoor onze “nieuwe keeper” Edie zwaar onder vuur kwam te liggen. Dit resulteerde dan ook vrij snel in een 1-5 achterstand. Dit was, gezien het verloop van de eerste helft, helemaal niet nodig.
Gelukkig pakte we het weer goed op en bleven we hard werken met z’n allen.
Door 2 doelpunten van de hard werkende Giordano werd de eindstand 3-5 op het scorebord gezet.

Tip voor onze mannen: Blijf hard trainen met z’n allen, dan komen de resultaten vanzelf.
Je merkt dat we nog een beetje moeten wennen aan elkaar, maar voor zo’n eerste wedstrijd, kunnen wij ( Kees en ik) alleen maar tevreden zijn !!
Edie lekker mee gaan doen aan de keeperstrainingen, dan gaat t helemaal goed komen ! Je mag trots zijn op jezelf !