'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Na een donderspeech in de kleedkamer waren onze “Toreadors” niet meer te stoppen om zsm de “arena” te betreden.
Helaas misten we vandaag Tijs en Vince, maar we wisten zeker dat we “de Haantjes” een zware ochtend zouden bezorgen.
Weer keihard getraind met z’n allen, wat zich aan het eind van de wedstrijd zou gaan uitbetalen.

Net als vorige week, begonnen we weer erg sterk en kon keeper Edie het nog even rustig aan doen.
Al snel kwamen we op een 1-0 voorsprong, en wist Quick even niet wat het overkwam na 2 ruime overwinningen in voorgaande wedstrijden…
Toch kwamen zij op 1-1, door wat onoplettendheid bij verlies.

Hierna vonden onze mannen het wel genoeg en gingen vol voor de 2-1.
Voor rust had het wel 5-1 kunnen staan, zoveel ballen op de paal/ lat/ net naast, maar konden we gelukkig wel met 2-1 gaan rusten.

Na rust hetzelfde spelbeeld, een aanvallend Duno en Quick die steeds probeerde te counteren.
Ook nu was het weer Edie die ijzersterk stond te keepen. Je ziet hem iedere week beter worden.
In de laatste 10 minuten kon je zien dat we afgelopen week weer veel aan de conditie hadden gewerkt.
Quick kon het niet meer bijhouden, want onze strijders bleven gaan waardoor de 3-1, 4-1 en 5-1 er makkelijk in werden geschoten.

Al mag ook gezegd worden dat we ons zelf veel meer hadden moeten belonen.

Al met al niets dan complimenten aan deze hardwerkende groep, die meer en meer een team wordt !!
Als trainer kun je hier alleen maar van genieten…..