Mannen beker reserve zaterdag Groep 2 15

2555XP
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3681868

Gisteren stond de (avond)wedstrijd ( 16.45 uur 😳) bij RAS op het programma….

Gelukkig hadden we een man of 15 voor de eerste wedstrijd, zodat we lekker door konden wisselen.
We begonnen de wedstrijd erg goed, en konden onze ( jonge) tegenstander goed onder druk zetten, met een paar goede aanvallen ten gevolge. Helaas werden deze nog niet verzilverd.
Daardoor had RAS nog enige hoop, en konden ook zij na een minuut of 15 ook gevaarlijk worden. Gelukkig mochten wij Max “lenen”, die een ijzersterke wedstrijd keepte !!

Omdat we ons eigen spel bleven spelen, kwamen we nog voor rust op 0-1 door Rodi. Wederom goede combinaties die eindigde bij onze ( kleine) spits. Dat klusje kun je wel aan hem overlaten….

Na rust een wat aanvallender RAS, die het eea hadden omgegooid. Hierdoor kwamen wij wat meer onder druk te staan, maar tot echte kansen leidde dit niet.
Nog steeds kregen wij onze kansen, maar konden deze helaas niet verzilveren.
Door een snelle omschakeling van RAS kwamen zij op gelijke hoogte door een schot van de 16 meter.
RAS bleef proberen door onze defensie heen te breken, maar ze kwamen niet verder dan de 16.
Via een vlijmscherpe counter, werd Rodi diep gestuurd en ging alleen op de keeper af, die dan ook de 1-2 netjes geplaatst achter de keeper plaatste.
Het laatste kwartier was wat rommelig, combinaties over en weer, maar er werd niet meer gescoord.
Een nette overwinning bij onze buurman dus.

Keihard gewerkt met z’n allen, zeker als je kijkt naar toch weer een aantal mutaties.
Nieuwe aanwinst Yonatan, Johnny die er helaas niet bij kon zijn maar ook zeker een aanwinst is, en Kevin die door zijn nieuwe baan veel vaker aanwezig zal zijn.
En last but not least onze leider Will…. Volgende week hebben we een waterzak hoor hahaha

Zaterdag de tweede bekerwedstrijd thuis tegen Wippolder, hopelijk weer een juichfoto van DUNO 4 !!