Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO VR1 laat zich niet uit het veld slaan

DUNO VR1 laat zich niet uit het veld slaan

HSV DUNO VR1

4 - 1

Haagse Hout VR1

Competitie

5e klasse C

Datum

30 oktober 2021 16:00

Scheidsrechter

C.A.M. Mulder

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Vandaag hebben wij Haagse Hout mogen ontvangen een tegenstander die ons niet onbekend is. Wij hebben vaak een vriendschappelijke wedstrijd tegen ze gespeeld, maar vandaag zagen wij ze als geduchte vijand. De eerste helft verliep moeizaam DUNO had weliswaar vaak balbezit maar bij het bereiken van het 16 metergebied wat onzeker Er werd tweemaal snoeihard tegen de paal geschoten het geluk zat ons ook echt niet mee.

In de rust kregen de dames een peptalk van de coaches deze wezen ons op ons goede spel in de trainingen Met vertrouwen en met een nieuwe mindset kon de tweede helft begonnen worden. Je zag mooie combinaties, maar er moest een breekpunt komen .Dit gebeurde nadat Britt binnen de 16 uit haar hemd getrokken werd de scheidsrechter zag dit terecht als doorgetrokken speler hinderen en DUNO kreeg een penalty. Josien legde de bal op de stip en schoot deze met vertrouwen de linkerhoek in. Het doelpunt heeft de wedstrijd eindelijk na 60 minuten opengebroken.

Vanuit achteruit lukte het Lise om het hele veld over te rennen, dit haalde de tegenstander een beetje uit balans, want ze wisten daar geen antwoord op te geven.  Lise gaf een mooie pass op Marina, die de bal vanuit de linkerflank de 16 in kon schieten en Sanne maakte het mooi af.  Het gaf de dames vleugels en eindelijk werd er het eigen spel gespeeld. Merenish schoot vanuit een moeilijke hoek fenomenaal de kruising in, daarmee werden haar kwaliteiten eindelijk beklonken met een welverdiend doelpunt.

Corners werden de afgelopen training geoefend en Joel liet zien dat er wat van opgestoken had en wist te scoren. Met vier mooie doelpunten gingen we de laatste minuten in. Deze minuten zijn altijd cruciaal. De dames raken dan vermoeid en daardoor minder scherp. Een lange bal van de tegenstander werd onderschat waardoor hun spits zich los wist te draaien. Keepster Danilla probeerde nog alles in de strijd te gooien om een doelpunt te voorkomen, maar over haar been heen werd de bal binnen geschoten.

Een doelpunt voor de tegenstander alhoewel deze mogelijk door buitenspel werd afgekeurd als er een VAR zou zijn. Gelukkig was het een kleine dreun en lieten de dames van DUNO zich niet uit het veld slaan. En hielden zij de drie punten welverdiend op de Haagse Dynamiek. Proficiat ik ben trots op mijn meiden!

Groet een teamlid

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!