Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Na de fotosessie voorafgaand aan de wedstrijd waren de dames klaar voor de wedstrijd. Het beloofde een open wedstrijd want van de tegenstander was niet veel bekend. DUNO begon heel optimistisch en was volop in de aanval maar moest opletten voor de counters van DSVP. De verdediging stond prima en ondanks dat DUNO veel in de aanval was werd er niet gescoord.

In de 2de helft kwam ook DSVP meer in hun spel maar door een gemotiveerde en goed mee voetballende Danila  bleef de goal schoon en werd er door beide partijen niet meer gescoord. Dames er werd nu goed gecommuniceerd in het veld, meestal verspeelde DUNO de wedstrijd in de laatste 10 minuten, deze keer bleef DUNO voetballen en praten.

Dames zo zie je maar dat je met trainen ver kan komen. Nu nog wat meer rust in het spel en het creëren en afmaken van kansen dan zie ik de toekomst positief in. Eindstand  0-0