2628CD
DELFT
tel. 015-2782442

Koud en vroeg en waarschijnlijk onze laatste wedstijd dit jaar

De dames waren supergemotiveerd en dat bleek wel aan het spel de eerste helft ,ze waren zo over gemotiveerd dat alles misliep ,passes die niet aankwamen, verkeerde posities en gevaarlijke aanvallen van de tegenstander.

Van deze verwarring bij Duno maakte de tegenstander graag gebruik door vanuit de verdediging makkelijk te combineren zodat zij er een paar keer gevaarlijk voor de keeper kwamen, maar onze super attente keeper voorkwam een tegen doelpunt.

Toch waren er momenten dat Duno gevaarlijk voor de keeper van Ariston`80 kwam, o.a. een mooi schot vanaf de 16 meter van Marina op de lat.

Duno ging de rust in met 0-0

Na een peptalk met warme thee in de duckout, (corona maatregelen),gingen we weer het veld in.

Vanaf de eerste minuut in de 2e helft werden de opdrachtengelijk uitgevoerd en dat zorgde dat Duno veel meer ging storen zodat zij het spel n handen kregen.

Ariston`80 kon geen vat meer krijgen op het spel van Duno, daardoor werd Duno steeds gevaarlijker.

Een aanval van links werd afgeslagen en de bal kwam voor de voeten van Merenish ….0-1

Hierdoor werd het voor Duno wat makkelijker voetballen, watresulteerde in een 0-2  van Sanne

Duno domineerde in de 2 helft en Josien nam ook vanuit een corner een doelpunt voor haar rekening 0-3

Een moment van concentratieverlies zorgde ervoor dat Ariston`80 op 1-3 kwam, maar Duno herstelde zich erg professioneel en voetbalde de wedstrijd uit en tenslotte sloot Sanne deze goede prestatie af met haar 2e doelpunt 1-4 (de handsbal is nu uit de boeken)

Als laatste wil ik opmerken dat jullie een echt team zijn ,om tijdens de rust met zijn allen op het veld te blijven in de kou, en een ieders keuze te respecteren dames we zijn trots op jullie.