'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Monster op het programma.
En eindelijk, mede dankzij een aantal nieuwe aanmeldingen ( Yonatan, Tristan en Roger) waren we eindelijk beetje compleet.
Voor de zekerheid hadden we toch een beroep gedaan op 2 Veteranen, doelman Sander en “duizendpoot” Jeffrey van Oeveren.

We begonnen redelijk aan de wedstrijd met hier en daar wat slordigheden.
Wat natuurlijk ook kan komen doordat we eindelijk beetje compleet zijn hahaha
Toch kwamen we snel op 1-0, mede dankzij hulp van de tegenstander, want een verdediger van Monster gaf t laatste zetje.
Helaas moesten we snel wat omzetten, aangezien Don er met een liesblessure af moest. Toch gingen we steeds beter voetballen en kwamen we nog voor rust op 2-0. Yonatan, die erg sterk speelde vandaag, mocht het doelpunt op zijn naam schrijven.

Na de rust een nog sterker Duno die weinig kansen aan Monster liet, en kwamen zij toch in de buurt van ons doel, dan was daar altijd weer onze “standinkeeper” Sander !!

Door het zeer verzorgde spel van onze kant en goed positiespel, kwamen we binnen 20 minuten op 3-0 door een heerlijke actie van Nick Houweling, die hij ook zelf ( eindelijk eens ) verzilverde 💪💪
Kort voor tijd werd het zelfs 4-0 door Wesley, die ( ook eindelijk eens haha) op de juiste plek stond.

Aanstaande zaterdag staat de inhaalwedstrijd bij GDA op het programma!!