2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Jajaaaa eindelijk weer een juichfoto van Duno 4…. Weliswaar de tweede van het seizoen, maar de eerste in de competitie !!
Gelukkig waren we vandaag weer redelijk compleet en konden we zelfs de “twijfelgevallen” ( qua blessures) rust geven.
Aangezien het 5e vandaag vrij was, kwam Casper ons weer eens versterken en Arjun ( die terugkomt van een hele zware blessure) kon ook minuten maken bij ons sterrenensemble….

Het was een wedstrijd met 2 gezichten… De eerste helft waarin we steeds van achteruit op wilde en konden bouwen, waardoor we heerlijk konden voetballen en de tweede helft, waarbij het opbouwen mss wel had gekund, maar we het ons zelf onnodig lastig hadden gemaakt. Hierdoor hanteerde Jeff dan ook steeds de lange bal, waardoor onze spitsen de duels moesten winnen.

We kwamen vrij snel op 1-0 door Yonatan ( onze tropische verrassing ) die alert reageerde bij een te korte inspeelpass van Velo.
Helaas was de voorsprong van korte duur, en was het Velo die het scherpste reageerde na een vrije trap.
Gelukkig bleven wij ons spel spelen, en was het wederom Yonatan die ons op voorsprong zette. Ruststand 2-1 !!

In tweede helft, zoals gezegd, een heel ander Duno. Maar ook Velo had t iets anders neergezet, waardoor ze steeds in een overtal kwamen op het middenveld.
Nu kwam het aan op vechtlust, en dat was er zeker. Voor iedere meter werd gestreden.
Hierdoor en door uitstekend keeperswerk van Jeff, die gelukkig plaats wilde nemen onder de lat, sleepte we de eerste overwinning van het seizoen uit het vuur !

Eindelijk weer een juichfoto !!
Na de wedstrijd had Floyd heerlijke broodjes kip geregeld, waar een ieder zeer dankbaar gebruik van maakte na hard geknokt te hebben.
Volgend weekend zijn we vrij, dus hopelijk stroomt de “ziekenboeg” dan bijna helemaal leeg. Alleen Rodi heeft helaas was meer tijd nodig met zijn herstel.

Over 2 weken reizen we naar Loosduinen. Hopelijk kunnen we deze wedstrijd weer afsluiten met een juichfoto !!