Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VE1 verliest meer dan alleen de punten

VE1 verliest meer dan alleen de punten

HSV DUNO 35+1

0 - 2

PGS/VOGEL 35+2

Competitie

2e klasse 01

Datum

2 oktober 2021 13:15

Scheidsrechter

P. Pop

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd DUNO VE1 - PGS/Vogel VE2 op het programma. Helaas hadden de mannen van (wel gelukkig weer) Fred van Huijzen de nodige personele problemen. Zo waren o.a. John van de Hoogenband en Jeffrey van Oeveren, 2 belangrijke schakels in "de as", niet van de partij. Neem daarbij het wederom in de warming-up uitvallen van aanvoerder Wim van Maanen en Jeroen Tomeij die ondanks knieproblemen in de goal stond, en het is duidelijk dat dit geen eenvoudige klus zou worden. PGS oogde vanaf het begin frisser en fitter. Desondanks waren er goede kansen voor VE1. Zo kopte Dennis Schroevers over na een afgemeten voorzet van Eric Heijdt en nam Paul Droppert net een mannetje te veel daar waar hij al eerder kon afronden. Zo had het dus zomaar 2-2 kunnen staan in plaats van de 0-2 die nu bij rust op het scorebord stond.
 
De tweede helft begon goed. Na een tactische omzetting waarbij VE1 met 2 spitsen en 4 middenvelders ging spelen, kregen zij meer grip op de wedstrijd en het geloof kwam weer wat terug. Zo had Paul Droppert een penalty moeten krijgen maar dit werd helaas door de scheidsrechter anders beoordeeld. Hierna sloeg het noodlot toe. Eerst verliet Dennis Schroevers geblesseerd het veld en vervolgens stortte Eric Heijdt ter aarde. Ondanks de enorme inzet van de overgeblevenen was hiermee de wedstrijd gespeeld. Dat was jammer want wat zoals gezegd kwam DUNO goed terug in de wedstrijd. Het bleef hierna 0-2. Volgende week spelen de boys om 13.30 uur thuis tegen Loosduinen. De laatste keer dat deze pot op het programma stond was in 2013, toen nog als DUNO 4, in de kampioenswedstrijd (zie foto). Hopelijk kan iedereen deze week weer een beetje opgelapt worden, de afspraken bij de fysio zijn inmiddels gemaakt. 
 
Opstelling: Jeroen Tomeij, Peter Bouwmeester, Sander Tomeij, Leen Pronk, Frans Droppert, Raymond van Spronsen, Wouter (Fred), Eric Heijdt, Dennis Schroevers, Paul Droppert en Arie Brugman. 
 
Een neutrale toeschouwer

DUNO_4_bloemen.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!