Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Schroevers beslecht burengevecht namens DUNO 35+

Schroevers beslecht burengevecht namens DUNO 35+

HSV DUNO 35+1

5 - 0

RAS 35+1

Competitie

2e klasse 01

Datum

27 november 2021 12:30

Scheidsrechter

R. Westreenen

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Onder erbarmelijke omstandigheden moesten de mannen van de afwezige Keizer onlangs aantreden tegen buurman RAS. Op voorhand altijd een geduchte tegenstander. Dankzij de hulp van Tristan en Nick uit het 4e kon er gelukkig weer een representatief elftal op de been gebracht worden. De wedstrijd was er één om snel vergeten.....voor RAS dan. DUNO was heer en meester en zo stond het al snel 2-0, beide goals gescoord door Dennis Schroevers. De 3-0 kwam van Paul Droppert hetgeen tevens de ruststand was. 
 
De enorme regenval en kou zorgde ervoor dat iedereen behoorlijk verkleumd aan de 2e helft begon al kregen wij het snel weer warm van de ontketende Dennis Schroevers. Eindelijk trad hij vandaag uit de schaduw van zijn collega topscorer Paul Droppert. Met de 4-0 en 5-0 "schroefde" Schroevers zijn aantal flink omhoog en deelde zo de nekslag uit aan RAS. Gelukkig trok de inval scheidsrechter er weinig tijd bij en bleef het bij 5-0. De 3e helft was helaas niet zoals wij gewend zijn door "K*t Korona". Komende week is de wedstrijd ook afgelast en de 11e zijn wij vrij. Hopelijk kunnen wij elkaar weer zien op 18 december 12.00 uur thuis tegen de Ster.
 
Opstelling: Sander Tomeij, Michael van Veen (Leen Pronk), John van de Hoogenband, Nick Honders, Eric Heijdt (Frans Droppert), Tristan de Kooker, Jeffrey van Oeveren, Wim van Maanen, Paul Droppert, Dennis Schroevers, Arie Brugman (Fred de Jong)
 
Scoreverloop:
1-0 Dennis Schroevers
2-0 Dennis Schroevers
3-0 Paul Droppert
4-0 Dennis Schroevers
5-0 Dennis Schroevers
 
Een neutrale toeschouwer
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!