Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Blessures nekt VE1

Blessures nekt VE1

SVC'08 35+2

2 - 1

HSV DUNO 35+1

Competitie

2e klasse 01

Datum

30 oktober 2021 11:30

Scheidsrechter

A.D. de Zeeuw

Accommodatie

Sportpark Oostersportpark Wassenaar
Van Brienenlaan 15
2244BP
WASSENAAR
tel. 070-3242422

De veteranen van DUNO mochten zaterdag aantreden tegen de VE2 van SVC'08. De regen kwam met bakken uit de hemel en onze vaste verzorger Bert was helaas verhinderd waardoor de spiertjes niet allemaal even soepel waren. Met alleen Fred de Jong op de bank en de geblesseerde Wim van Maanen als vlagger begon DUNO alsnog met goede moed aan de wedstrijd. Helaas bleek SVC de eerste helft de betere partij. Zij lieten de bal goed rondgaan en DUNO gaf hen ook die gelegenheid. De ruststand was dan ook 2-0. 
 
Van de 2e helft, zonder onze uitgevallen spits Paul Droppert, had iedereen eigenlijk niet al te hoge verwachtingen. Zeker niet nadat ook nog Antonio geblesseerd uitviel en Wim alsnog het veld in moest. Wonderbaarlijk kwam DUNO echter steeds beter in het spel en was de gehele 2e helft de betere partij. "Wat als" telt niet in de voetballerij maar wat als wij zo de wedstrijd waren begonnen....en wat als DUNO een keer compleet is. Een benutte penalty door Dennis Schroevers zorgde voor de 2-1. Hierna kreeg DUNO nog mogelijkheden op de 2-2 maar het mocht helaas niet zo zijn. Komend weekend is er geen wedstrijd dus allemaal lekker herstellen en dan volgende week 13 november om 13.15 uur thuis tegen Loosduinen. Succes!
 
Score 2-1: Dennis Schroevers
 
Opstelling: Sander Tomeij, Peter Bouwmeester, John van de Hoogenband, Leen Pronk, Frans Droppert, Antonio del Bien Garcia (Wim van Maanen), Jeffrey van Oeveren, Michael Veen, Paul Droppert (Fred de Jong), Dennis Schroevers, Arie Brugman
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!