tel. 070-3685363

Vandaag traden we ( wederom gehavend) aan tegen Vredenburch…
De laatste weken is het echt puzzelen voor de technische staf om een volwaardig team bij elkaar te brengen.
De vele blessures en weekendjes weg hakken er aardig in !!

Ook nu weer kregen we hulp vanuit het 5e ( die altijd klaar staan om ons te helpen, waarvoor dank !!), en zaten er 3 jeugdspelers op de bank. Twee van de Jo19-1 ( Koen en Tom) EN Sven Riemen ( 15 jaar) wilden ons graag helpen….

We begonnen redelijk aan de wedstrijd, vrij aanvallend met hier en daar een kansje die helaas niet verzilverd kon worden. Toch was het Vredenburch die de score openende. Een slecht weggewerkte corner viel net buiten de zestien, en werd strak ( a la Sheriff ) in de linker kruising geschoten.
Hierna werd ons spel alleen maar slordiger, passes kwamen niet meer aan en verdedigend lieten we ook steken vallen. Hierdoor gingen we rusten met een 0-2 achterstand.

Na de rust een ieder geval strijdend 4e, die dankzij onze jeugdspelers niet met 9 man in het veld kwam te staan.
Waar het in het begin misschien een beetje wennen was, zag je ze groeien tijdens de wedstrijd. Na 20 minuten viel ook Sven in, en gaf alles wat hij in zich had. Hij bestreek samen met Tom de linkerkant, waar zo’n beetje alle aanvallen over gingen. Helaas kwamen we 3-0 achter, maar toch bleven we knokken.
Uiteindelijk was het Jeffrey die goed reageerde op een schot van ondergetekende, die de keeper niet kon klemmen.
Helaas bleef het hierbij, en wisten we tal van andere kansen niet te benutten.

Volgende week moeten we de wedstrijd helaas uitstellen vanwege het enorme aantal blessures/ afwezigen.
Hopelijk zijn we dan 16 oktober thuis tegen Velo 10 weer compleet !!!