Winnend DUNO 5 sluit seizoen in stijl af (met foto’s) - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Winnend DUNO 5 sluit seizoen in stijl af (met foto’s)

Winnend DUNO 5 sluit seizoen in stijl af (met foto’s)

HSV DUNO 5

2 - 1

Semper Altius 4

Competitie

5e klasse 08

Datum

4 juni 2022 12:00

Scheidsrechter

P. Pop

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Seizoen 2021-22 zit er met thuiswinst tegen hekkensluiter Semper Altius ook voor DUNO 5 weer op.  De punten kregen we echter niet cadeau, want de tegenstander was duidelijk van plan zijn huid vandaag duur te verkopen. Op slag van rust kwamen we zelfs op een 0-1 achterstand, toen een schot van afstand in de benedenhoek verdween. De aftrap hoefde niet eens meer genomen te worden en er was dus het nodige werk aan de winkel voor de resterende 45 minuten.

Semper werd in die tweede helft op eigen helft vastgezet en de op dat moment niet meer dan terechte gelijkmaker hing in de lucht. Die kwam uiteindelijk voor rekening van Joaquin die een actie door het midden doeltreffend afsloot. DUNO ging nu volle bak op jacht naar de winst en de krachten bij Semper, dat slechts met een beperkt aantal wissels naar de Haagsche Dynamiek gekomen was, vloeiden langzaam weg.  Net toen het erop leek dat we op een puntendeling afstevenden werd Remzi komend vanaf links vrij voor de keeper gezet. Die buitenkans liet hij zich niet ontnemen en hij tikte met overtuiging de 2-1 binnen.

De winnende in deze pot, zo was voor een ieder wel duidelijk, die luid door de DUNO-ers werd bejubeld alsof zojuist het kampioenschap was binnengehaald. Best begrijpelijk, aan het einde van een seizoen waar het balletje vaak voor ons aan het einde net de verkeerde kant op viel. Het was niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar we wisten uiteindelijk toch de verdiende drie punten over de streep te trekken.

Ondanks dat en de bijzondere (Covid-)omstandigheden bij de seizoenstart heeft iedereen rondom het team het volgens mij dit jaar weer prima naar zijn zin gehad.  Bijna iedereen, inclusief coach Ferry gaat dan ook de komende jaargang lekker door bij de club. Scheidsrechter Piet Pop: weer hartelijk dank voor de wedstrijdleiding en je onvermoeibare inzet dit afgelopen voetbaljaar.

Mannen, allemaal bedankt voor het lachen, de strijdlust en de altijd aanwezige topsfeer, een fijne vakantie en tot binnenkort! Geniet nog een keer van de terugblik op vanmiddag met dit als vanouds weer fraaie fotoverslag.

Sjaak

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!