2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Gelukkig waren we vandaag weer enigszins compleet, na veel positief geteste vorige week.
Sander ( keeper selectie, kom ik later op terug..) verdedigde vandaag ons doel en Casper ( nee niet t spookje) van het 5e, waren bereid ons te helpen, waarvoor dank mannen !!

We begonnen alsof we voor het eerst samen voetbalde, sterker nog, alsof we voor t eerst voetbalde…

Daarentegen was onze tegenstander ook niet erg scherp, met zelfs een aantal spelers van het 2e naar wij hoorden.

Het was dus een zeer rommelige wedstrijd, met weinig kansen over en weer. Het was dus niet verrassend dat we met 0-0 de rust in gingen.

Na de rust een veel sterker Duno, veel meer in de aanval en ballen over een meter of 5 die nu wel aan kwamen….

Na een klein kwartier beloonden we ons zelf dan ook door een doelpunt van Rodi.

Helaas was t al snel 1-1, Vredenburch kreeg een pingel die Sander nog wel tegen zijn vingertoppen voelde, maar helaas net niet genoeg om m tegen te houden.
Gelukkig bleven we ons eigen spelletje spelen, wat al snel in de 1-2 resulteerde… Vanuit een corner was het Jeffrey die de bal erin kopte.
Niet veel later was het Joey die de 1-3 op het scorebord zette.

Qua veldspel hadden we makkelijk uit kunnen lopen naar wel 1-4/ 1-5, maar scoorde Vredenburch de 2-3, waardoor de laatste minuten toch nog spannend werden…. Gelukkig bleef een ieder keihard werken waardoor de 3 punten mee naar Het Haags Dynamiek werden genomen.

Hierna was het nog lang gezellig in de kleedkamer waar de overwinning EN de verjaardagen van ondergetekende en Jubert konden worden gevierd !
Onze BBQ-Master Michel had voor lekkere hapjes gezorgd, waarvoor nogmaals dank !!