Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VE1 met overmacht door in de beker

VE1 met overmacht door in de beker

HSV DUNO 35+1

6 - 2

Wanica Star 35+1

Competitie

Groep 1 16

Datum

23 oktober 2021 12:45

Scheidsrechter

P. Pop

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Dat de boys van De Keizer een reputatie in het KNVB bekertoernooi hebben weet menigeen. Zo wisten zij in 2013 zelfs deze beker te veroveren door met 5-1 te winnen van het vooraf bij de bookmakers torenhoge favoriete DSO uit Zoetermeer. 
 
duno4bekerwinst2013.jpg
 
Zaterdag was de bekerwedstrijd tegen het een klasse hoger spelende Wanica Star VE1. Deze vooraf als lastig bestempelde wedstrijd verliep behoorlijk anders. DUNO was vanaf het begin heer en meester, combineerde geweldig en vooral de eerste helft was de helft van de jarige Paul Droppert. Samen met zijn maatje Dennis Schroevers waren zij een ware plaag voor de Wanica verdedigers. Knabbel en Babbel vonden elkaar blindelings en waar Paul zo vaak de afmaker is, stelde hij ditmaal Dennis tot 2x toe in staat om het laatste tikje te geven. De 1-0 werd echter door zijn broer Frans gemaakt. Met een vlammend schot liet hij de keeper vastgenageld aan de grond staan. De 2-0 kwam uit een mooie voorzet van Paul vanaf rechts, niet te missen door Schroevers. Niet veel later was het wederom aangever Paul die Schroevers in de 16 aanspeelde en in staat stelde de bal licht met het hoofd te toucheren: 3-0.  Hierna deed Wanica iets terug. Een lullig misverstand in de achterhoede zorgde voor de 3-1. Wanica leek hierdoor een beetje hoop te krijgen maar dat werd al gauw door (weer) Paul de kop ingedrukt. Hij vond het blijkbaar wel welletjes met alle aandacht voor Dennis en vanaf links lobte hij ditmaal zélf de bal behendig over de keeper heen: 4-1. Dit was tevens de ruststand.
 
De 2e helft begon wat rommeliger. Wanica gooide er wat frisse en jongere krachten in en DUNO kon het spel van de 1e helft even niet meer spelen. Gelukkig rechtte DUNO haar rug en kreeg al weer snel de overhand. Daarbij keepte invaller doelman Sander Tomeij een prima pot. De 5-1 kwam van het hoofd van Michael Veen, die vanuit de rechtsbackpositie in de spits was gaan spelen en het slotakkoord (6-2) was van wederom Schroevers. Dit was tevens de eindstand. Zo gaan de Veteranen weer verder in de beker. Dank gaat uit naar de prima invallers John Kind en Graeme de Jong die beide zo vriendelijk waren om de VE1 aan te vullen vanwege de vele blessures. Komende zaterdag weer competitie: uit tegen SVC'08. 
 
Scoreverloop:
1-0 Frans Droppert
2-0 Dennis Schroevers
3-0 Dennis Schroevers
4-1 Paul Droppert
5-1 Michael Veen
6-2 Dennis Schroevers
 
Opstelling: Sander Tomeij, Frans Droppert, John Kind, Leen Pronk, Michael Veen, Raymond van Spronsen, Jeffrey van Oeveren, Graeme de Jong, Paul Droppert, Dennis Schroevers (Jeroen van Doorn), Arie Brugman (Antonio Del Bien Garcia)
 
Een neutrale toeschouwer
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!