Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO Veteranen komen sterk uit de corona winterstop

DUNO Veteranen komen sterk uit de corona winterstop

HSV DUNO 35+1

5 - 1

HPSV 35+1

Competitie

2e klasse 01

Datum

5 februari 2022 13:15

Scheidsrechter

P. Pop

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Na 9 weken (!) niet gevoetbald te hebben was het dan zaterdag eindelijk weer zover. De zwarte kicksen mochten weer uit het vet en dat was voor de meeste een reden om weer enthousiast naar DUNO af te reizen. Op het programma stond de laagvlieger HPSV maar helaas was DUNO er niet gerust op vanwege de vele afmeldingen door blessures, werk en .....? Gelukkig waren de "Jeroentjes" bereid om te helpen en zo kwamen wij op 12 man. 
 
De wedstrijd begon wat stroef. Bepaalde automatismen moesten er nog duidelijk wat inslijten wat natuurlijk logisch is na zo een lange periode. Zo was het veld vaak te lang, werden posities niet altijd goed bezet en werd er (te) vaak de lange bal gespeeld. Hierdoor raakte de pijp behoorlijk snel leeg. Desondanks kwam DUNO op voorsprong door een goede goal van Frans Droppert. Na wat kansjes en mogelijkheden voor DUNO was het echter HPSV die op 1-1 kwam. Op randje buitenspel was het eerst nog stand in doelman Sander Tomeij die goed redding bracht. Helaas kon HPSV uit de rebound eenvoudig scoren. 
 
In de rust werden een aantal zaken eens goed doorgenomen hetgeen direct de vruchten afwierp. Achterin zat het potdicht, feitje: verreweg de minste doelpunten tegen van alle teams: slechts 7. DUNO liet de bal goed rondgaan en zocht de simpele oplossing. De 2-1 van (wie anders) Dennis Schroevers was dan ook dik verdiend. Na een overtreding in de 16 meter mocht Dennis ook voor de 3-1 zorgen en stijgt hiermee met stip op de DUNO topscorerslijst. De (zeer sportieve) wedstrijd was hiermee gespeeld. John van de Hoogenband deed nog van zich spreken met een droge knal in de linkerhoek en ook Arie "Bombarie" Brugman pikte zijn goaltje mee na een afgemeten voorzet van zijn maatje Wim. Eindstand: 5-1. 
 
Volgende week uit tegen titelfavoriet PGS/Vogel. Hopelijk weer iets completer.
 
Scoreverloop:
1-0 Frans Droppert
2-1 Dennis Schroevers
3-1 Dennis Schroevers (penalty)
4-1 John van de Hoogenband
5-1 Arie Brugman
 
Opstelling: Sander Tomeij, Peter Bouwmeester, John van de Hoogenband, Michael Veen, Eric Heijdt, Frans Droppert, Jeffrey van Oeveren, Wim van Maanen, Jeroen van Doorn (Jeroen van de Zwan), Dennis Schroevers, Arie Brugman
 
Een neutrale toeschouwer
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!