Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JO 11-2 wint van HVV

JO 11-2 wint van HVV

HVV JO11-7

6 - 8

HSV DUNO JO11-2

Competitie

3e klasse (2e fase) 06

Datum

20 november 2021 11:00

Accommodatie

Sportpark De Diepput
Van Hogenhoucklaan 37
2596TA
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3248361

Voor het eerst moesten we het weer stellen zonder alles supporters… Gelukkig mochten er wel een aantal ouders mee naar binnen omdat zij voor het vervoer hadden gezorgd, waardoor we toch nog aangemoedigd konden worden !!
 
Ondanks onze waarschuwing om de tegenstander niet te onderschatten, HVV stond onderaan met 0 punten, kregen we toch binnen 10 minuten de 1 en 2-0 achter onze oren….
We speelden niet vanuit onze posities, waren niet scherp, gingen geen duels aan EN waren volgens mij nog niet helemaal wakker ??!
Gelukkig zorgde de 2-0 er wel voor dat we wakker werden geschud.
We gingen eindelijk duels winnen, en gingen goeie combinaties aan waardoor we snel de stand gelijk konden trekken.
Onze spits, Eagan, begon ook warm te draaien en schoot de een na de ander achter de keeper van HVV. Hij was echt een plaag voor de verdediging.
 
Na rust helaas weer even een verslapping, maar ook deze kwamen we weer te boven. Wederom een zeer sterk keepende Edie, onze rotsen Jaivy en Jan achterin, de kilometervreters Giordano, Jevano, Amir, Che en Vince EN onze topscorer Eagan, zorgde ervoor dat we met 3 punten huiswaarts konden keren.
 
Doelpuntenmakers:
4 x Eagan
3 x Giordano
1 x Jevano
 
Ps Jevano je kan trots op jezelf zijn hoe je deze wedstrijd gespeeld hebt en als bonus nog een doelpunt hebt kunnen maken voor je opa 💪💚🖤💪
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!