2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Op een regenachtig "Haagsche Dynamiek" mochten we vandaag aantreden tegen de leeftijdsgenoten van Remo. Jammer genoeg zonder onze trouwe supporters, maar op de een of andere manier hadden sommige "rebellen" zich door de "Security" weten te wringen. Want ja, ook onze spelers moesten natuurlijk naar de club worden gebracht... 🤷‍♂️🤷‍♂️

Aangezien onze tegenstander vorige week met 17-4 had gewonnen, waren we gewaarschuwd!! Dat kon je wel zien ook, want onze mannen begonnen zeer voortvarend aan de wedstrijd. Binnen een mum van tijd stonden we dan ook met 3-0 voor. De ene goal nog mooier dan de ander. Waar we afgelopen weken werden getrakteerd door vele doelpunten van onze spits Eagan ( of is t nu Egan 🤷‍♂️😂), waren het voor rust Jevano en Vince die ons op voorsprong zetten. Helaas gingen we er toen te makkelijk over denken en was t net voor rust alweer 3-2. Alles wat we in t begin goed deden, ging na een minuut of 20 helemaal fout. Erg jammer, want we hadden het ons zelf erg makkelijk kunnen maken vandaag.

Ondanks onze waarschuwingen in de rust, kwam Remo al snel op gelijke hoogte. Gelukkig werd iedereen weer wakker en liepen we weer uit naar 5-3. Wederom was het Vince die het net vond en mocht Jan van afstand aanleggen om zijn, inmiddels fameuze, schot van afstand te verzilveren.

Helaas maakten we het ons zelf toch weer lastig, en scoorde Remo de 5-4. Gelukkig pakten we, mede dankzij Edie en keihard werken van alle boys, de verdiende 3 punten !!

Doelpuntenmakers:

2x Jevano

2 x Vince

1 x Jan

Ps. Ik kan misschien wel eens "hard" overkomen, maar wat hebben we met z'n allen weer keihard gewerkt voor onze derde overwinning op rij...... En Edie.... Ondanks een paar kleine foutjes, heb je ons weer een paar keer gered met uitstekende reddingen 💪💪💚🖤