Boys van de Keizer winnen ruim - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Boys van de Keizer winnen ruim

Boys van de Keizer winnen ruim

HSV DUNO 35+1

5 - 1

Ster, De 35+3

Competitie

2e klasse 01

Datum

26 februari 2022 12:30

Scheidsrechter

P. Pop

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Na de drama wedstrijd van vorige week, waarbij het enige hoogtepunt was de rentree van Dennis Manschot, scheen de zon vandaag letterlijk en figuurlijk voor de mannen van Fred van Huijzen. Met dank aan DUNO 4 en de Voorzitter stond er vandaag een goed elftal waar wat van verwacht kon worden.
 
Vanaf het begin was het duidelijk dat DUNO eenvoudigweg een maatje te groot was voor de veteranen van De Ster. De eerste kans kwam dan ook snel voor spits Dennis Schroevers. Helaas schoot hij ver over. Vele kansen volgden voor de voorhoede maar het vizier stond niet op scherp. Open doel, vlak voor de keeper, iemand die er een stuk beter voor staat....het was allemaal niet aan de voorwaartsen besteed. Gelukkig speelde de achterhoede weer een dijk van een wedstrijd waardoor het nog steeds (verreweg) de minst gepasseerde verdediging is. Na een half uur was het dan eindelijk prijs. Na wederom een verprutste kans wist Dennis Schroevers in de rebound de bal achter de vallende Ster keeper te frommelen: 1-0.  Dit was tevens de ruststand daar waar het misschien wel 4-0 had moeten staan. 
 
De 2e helft ging verder waar de 1e helft mee geëindigd was: kansen missen. Ons Doel Bereikt was vandaag erg ver te zoeken voor spits Dennis Schroevers. Na iedere gemiste kans ging hij driftig op zoek naar de volgende, daarbij alle medespelers volledig uit het oog verliezend. In deze vorm kan DUNO een goede transfersom wel op haar buik schrijven. Gelukkig scoorde gelegenheidsspits Jeffrey van Vliet de bevrijdende 2-0. Hiermee was het verzet van de Ster definitief verbroken. Zeker nadat Jeffrey van Oeveren werd gevloerd in de 16 meter. De penalty werd onberispelijk ingeschoten door Dennis Schroevers: 3-0. Door een onoplettendheid kwam de Ster nog wel op 3-1 maar DUNO kwam verder niet meer in gevaar. Dennis Schroevers schoot nog een paar keer over alvorens hij de 4-1 liet aantekenen op goed aangeven van Arie "Bombarie" Brugman. Deze Arie kreeg zelf ook nog een lastige mogelijkheid om een doelpunt op zijn naam te zetten. Helaas voor hem belandde het goed geplaatste schot net aan de verkeerde kant van de paal. Het slotakkoord was was voor Michael Veen, wederom op goed aangeven van Arie: 5-1. Nadat Dennis Schroevers nog een paar keer had over geschoten floot de uitstekend leidende Piet Pot voor het eindsignaal. Volgende week Die Haghe uit met hopelijk weer een aantal die terugkomen van langdurig blessureleed. Succes!
 
Scoreverloop:
1-0 Dennis Schroevers
2-0 Jeffrey van Vliet
3-1 Dennis Schroevers (Penalty)
4-1 Dennis Schroevers
5-1 Michael Veen 
 
Opstelling: Sander Tomeij, Fred de Jong (Mark van de Spek), John van de Hoogenband (Wim van Maanen), Michael Veen (Dennis Manschot), Eric Heijdt, Raymond van Spronsen, Jeffrey van Oeveren, José Luis Graca Evora Santos, Jeroen van de Zwan (Arie Brugman), Jeffrey van Vliet, Dennis Schroevers
 
Een neutrale toeschouwer
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!