JO 11-2 geeft HVC lesje in veerkracht !!

Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Na de vorige fase als winnaar afgesloten te hebben, begonnen we vandaag de 4e en laatste fase van dit seizoen.

Vandaag speelden we op Het Haags Dynamiek tegen de leeftijdsgenoten van HVC’10 ( Jo11-1 !!).

Na een heerlijke week trainen, waarbij gelijk duidelijk was dat onze mannen niet gemotiveerd hoefden te worden, was gelijk duidelijk dat onze “groen-zwarten” maar 1 ding wilden…. 3 punten en niet minder….

Alhoewel de wedstrijd in het begin gelijk op ging, en wij zelfs mss wat beter waren, was het HVC die op een 0-1 voorsprong kwam.
Door het keihard blijven knokken met z’n allen, konden we nog voor rust op 1-1 komen door een doelpunt van Amir, die op de juiste plek stond en de bal vrij gemakkelijk binnen kon tikken.

Na rust, waarin de bekende “koekjes van Rilana” en deze keer ook “sinaasappels van José” werden geserveerd, waren we klaar om de tweede helft te gaan spelen !
Helaas was het HVC die veel sterker uit de startblokken kwam, en na de 1-2 ook snel de 1-3 binnen tikte. Geheel tegen de verhouding in, maar dat heb je soms….

Waar we eerst de kopjes zagen hangen bij onze boys, kregen we gelukkig wat meer grip op de wedstrijd en kwamen we, puur op vechtlust en strijd, op 2-3 ( afstandsschot van Jaivy) en snel op 3-3 ( een schot van Giordano die van richting veranderde) .
Een uitslag waar ik, als trainer, uiteindelijk wel tevreden mee was na een 1-3 achterstand.
Maaaaaaar onze kanjers niet !! Zij gingen nu vol voor de overwinning….

Het was wederom Giordano die van afstand scoorde, en wederom veranderde de bal van richting waardoor de keeper geen schijn van kans had !!

Een schitterend resultaat van onze mannen, en een heel mooi kado voor trainer Kees z’n 50ste ( jaja u leest t goed…. Onze Kees heeft eindelijk Abraham gezien 😜) verjaardag.