Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 15

10 september 2022 14:30

D.C. Prins

Sportpark Brinckerinckstraat

Het is DUNO helaas niet gelukt om de drie punten te pakken in het bekerduel tegen vijfdeklasser De Ster. Op sportpark Brinckerinckstraat wist de thuisploeg met 2-1 te winnen. DUNO kon onvoldoende een vuist maken.

Het duel begon door onbekende redenen al een kwartier later. Het zal in ieder geval niet aan de spelerspascontrole hebben gelegen. Toen de scheidsrechter op het veld stond werd er afgetrapt. Het grasveld lag er netjes bij, alleen  was het veld door de afgelopen regenbuien heel zompig geworden.

In de tweede minuut maakt De Ster een stevige overtreding in het zestienmetergebied van DUNO. Het was Sander die het moest ontgelden. Nog geen minuut later ging een doelpoging van de thuisclub net naast het goal van DUNO.

DUNO kwam in de 12e minuut op een 0-1 voorsprong door een schot van Mo. Echter werd het doelpunt afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Enkele minuten later waagde Mo nog een doelpoging. Echter ging dit schot net over het goal heen.

Blessurebehandelingen

Het was tevens een wedstrijd van vele blessurebehandelingen en tijdrekken aan de zijde van De Ster. De Ster wist in de 21e minuut op een 1-0 voorsprong te komen. Dit na een fout in de verdediging bij DUNO.

In de 26e minuut kwam DUNO in het strafschop gebied van De Ster. De aanvaller werd gevloerd, maar een strafschop werd niet gegeven. 1-0 was ook de ruststand. Tijdens de rust waren er diverse wissels aan de kant van DUNO toegepast.

De tweede helft kreeg DUNO nog een aantal scoringskansen, maar de bal ging gewoon niet het goal in.

Ook in de tweede helft waren er de nodige blessurebehandelingen en tijdrekken. In de 66e minuut maakte De Ster de 2-0, maar deze werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.  In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kreeg DUNO nog een aantal flinke kansen, maar helaas de bal ging er niet in.

De Ster wist in de 91e minuut op een 2-0 voorsprong te komen. Vier minuten later wist Youssef namens DUNO de 2-1 in het net te schieten.

Echter was dit ook meteen het laatste moment, want niet veel later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SJC op het programma. Het duel in Noordwijk begint om 14:30 uur.

Bekijk hier alle wedstrijddetails alsmede foto's.