Mannen beker reserve poulefase Groep 1 40

L. van Vuurdestraat 16
2552JG
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3975178

DUNO 2 heeft afgelopen zaterdag haar tweede en laatste wedstrijd in de bekerpoulefase verloren. Op de Laan van Vuurdestraat werd het 3-2 in het voordeel van de thuisploeg.

De groen/zwarten speelde geen slechte wedstrijd, maar de kansen die we gekregen werden helaas niet benut.

SV Houtwijk wist in het 1e kwartier twee maal tot scoren te komen. DUNO kwam sterk terug door doelpunten van Mo en Calvin.
Vlak voor rust kwamen de gasten met 10 man te staan.

De tweede helft was niet veel anders dan de eerste helft. Beiden ploegen kregen de kansen, maar werden niet afgemaakt. Ondanks met een man meer situatie wist DUNO niet meer tot scoren te komen.

In de 89e minuut profiteerde Houtwijk van een fout in de verdeding, waarna de aanvaller 1 op 1 met de keeper kwam. De keeper werd uitgespeeld, waarna er werd gescoord. De 3-2 was ook meteen de eindstand.

Volgende week begint de competitie met een uitwedstrijd bij en tegen VUC. Het duel in Mariahoeve begint om 12:45 uur.