2566EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3653131

Scheveningen JO12-2 - DUNO JO12-2   3-3

Iets later dan "normaal" (09.30 uur hoefden we pas te verzamelen), moesten we aantreden tegen de 12-2 van Scheveningen. En n.a.v. de uitslagen van afgelopen seizoen(en) beloofde ook dit weer een spannende wedstrijd te worden.

Helaas zonder Shia, maar verder met een fitte selectie, begonnen we goed aan de wedstrijd. Volgens mij was er in het eerste kwart niet eens een schot gelost op Jan. Kansen kregen we genoeg, maar we konden moeilijk het net vinden. Maaaaar daar was ons eigen "duveltje uit ons doosje" Eagan die voor de 0-1 zorgde. Ondanks nog een handjevol kansen, was dit ook de ruststand.

Na rust een wat sterker Scheveningen, dat waarschijnlijk de opdracht hadden gekregen om ook onze keeper eens goed te testen. Na een aantal goede reddingen, vonden zij ook het net. Door een foutje in onze opbouw, waren het de Schollenkoppen die dit afstrafte, en de 1-1 op het scorebord zette.

Onze mannen leken gelijk een beetje van de kaart, en Scheveningen rook zijn kans. Wederom geklungel op het middenveld leidde dan ook tot een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg. Dit was totaal niet nodig, en naar een donderspeech voor het laatste kwart, waren onze mannen eindelijk weer bij de les.

Jevano zette ons op gelijke hoogte met een ouderwets puntertje, en Quinten plaatste een penalty netjes in de hoek. Met nog een kleine 5 minuten te spelen, met de 2-3 op het scorebord, leek het er op dat we met de 3 punten zouden meenemen naar het "Haags Dynamiek".....
Echter.... Vond de Scheids het nodig om 1 minuut extra tijd te spelen vanwege ( jaja u leest t goed) de veters die tijdens de wedstrijd gestrikt moesten worden....

Al met al een terechte uitslag denk ik, al dachten onze mannen daar anders over hahaha

Volgende week spelen we om 12 uur bij Quick. Hopelijk om ervoor te zorgen dat we deze ongeslagen status kunnen behouden !!