Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO 12-1 houdt punten in eigen huis!

DUNO 12-1 houdt punten in eigen huis!

HSV DUNO JO12-1

3 - 1

Die Haghe JO12-1

Competitie

Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 2

Datum

24 september 2022 10:00

Scheidsrechter

E.P. Martijn

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Vandaag staat de wedstrijd tegen Die Haghe 12-1 op het programma. Vorige week werd er fantastisch gevoetbald maar wisten we het doel niet te vinden. Wat dat betreft weten we dus wat ons vandaag te doen staat. De wedstrijd begint wat rommelig, veel hoge ballen aan beide kanten en passen die net niet aankomen.

Het is DUNO die als eerste de concentratie weet te vinden, niet alleen de concentratie wordt gevonden, van achteruit wordt ook Noam gevonden. Hij draait kort weg bij zijn tegenstander en haalt verwoestend hard uit. Een streep in de kruising zet DUNO op een 1-0 voorsprong. Direct daarna gaat Toby alleen op de doelman af, met een sleep zet hij deze op het verkeerde been en met zijn eigen verkeerde been lobt hij de bal over de doelman heen. Helaas net aan de verkeerde kant van de paal. 1e rustpauze en de oudjes worden op de i gezet. Echter is het Die Haghe die als 1e een puntje maakt. Balverlies voorin en te laat zijn in de omschakeling (teveel man voor de bal) zorgen ervoor dat de stand 1-1 is. Wat kansen voor DUNO, maar de doelman van de tegenstander weet zich meermaals te onderscheiden. Toch heeft hij vlak voor rust geen antwoord op een prachtige volley van afstand van Maik welke mooi in de bovenhoek verdwijnt.
2e helft blijft het spelbeeld hetzelfde, DUNO geeft weinig kansen weg en weet wat kansen te creëeren, maar niet te verzilveren.

Telkens staat die uitstekende doelman in de weg. In de apo waarin de ouders die er helaas niet bij kunnen zijn op de hoogte worden gehouden zie ik dan ook voorbij komen "beide ploegen hebben een uitstekende keeper". Onze uitstekende keeper weet de 2e helft haar doel schoon te houden mede door goed verdedigingswerk van de mannen voor haar. Voorin weten we nog wel 1 maal het net te vinden. Siem krijgt de bal op het middenveld en ziet Toby vertrekken, Toby houdt vanaf links het overzicht en ziet Davey positie kiezen voor de goal.

Een breedte pass op maat zorgt voor een niet te missen kans en dat doet Davey dan ook niet waardoor de 3-1 eindstand op het scorebord komt. Deze had hoger kunnen uitvallen als we wat vaker elkaar hadden gezocht in de laatste fase in plaats van zelf te schieten. Maar hoe kritisch mag je zijn? Na ons spelen vrienden van me en die zijn dan ook massaal komen kijken naar het tram war ik altijd zo trots over vettel. Stuk voor stuk zijn ze levend over alle spelers en krijg ik complimenten over het goede spel.

Persoonlijk vond ik ons vandaag slordiger en daardoor niet onze sterkste wedstrijd van het seizoen spelen, maar wisten we ondanks dat de wedstrijd wel te controleren en de punten in eigen huis te houden. Misschien liggen mijn verwachtingen ook wel te hoog  maar dat hebben ze aan zichzelf te danken. Moeten ze maar niet zo goed trainen en sterk spelen elke week 😀.
 
Volgende week gaan we op bezoek bij koploper VELO, een mooie uitdaging die we met plezier aangaan.
Tot dan allemaal,
 
Een trotse trainer!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!