Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

DUNO 2 heeft vanmiddag haar competitieduel, thuis tegen Laakkwartier gelijk gespeeld. Op de Haagsche Dynamiek werd het 2-2.

Kansen waren er in de wedstrijd voor beide elftallen. DUNO wist in de 32e minuut op een 1-0 voorsprong te komen door een doelpunt van Danny Wigleven, maar moest er toch op toezien hoe Laakkwartier terugkwam en met een 1-2 voorsprong de kleedkamer opzocht.

In de tweede helft Wist Foeat Stolk in de 72e minuut de gelijkmaker in het net te scheiten vanuit een vrije trap. DUNO rook meer toen Laakkwartier in de 87e minuut met 10 man op het veld kwam te staan door een directe rode kaart.

Op klokslag 90 minuten floot de scheidsrechter van dienst af.

Volgende week staat het uitduel op het programma tegen DWO in Zoetermeer.