2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

DUNO 2 heeft vanmiddag het competitieduel, thuis tegen SEP met 1-2 verloren.

DUNO begon goed aan de wedstrijd, maar zakte halverwege de eerste helft weer terug in. SEP wist hiervan te profiteren en wist op een 0-1 voorsprong te komen, door een persoonlijke fout van DUNO.

Vlak voor rust kwam SEP met 10 man op het veld te staan. De nummer 5 van SEP ontving zijn tweede gele kaart. Niet veel later wisten de gasten de score naar 0-2 te vergroten door een benutte strafschop.

In de tweede helft wist DUNO goed terug te komen door een mooie lob van Calvin Mulder. Ondanks dat er alles op alles werd gegeven zat de gelijkmaker er helaas niet meer in.