Wijndaelerweg 9
2554BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3235178

Na de eenvoudige bekerwinst tegen Die Haghe (1-6) dacht waarschijnlijk menigeen dat het deze zaterdag ook wel even zou gebeuren. De werkelijkheid was helaas anders. DUNO worstelde met zichzelf en met het lastig bespeelbare hobbelveld. Het duurde dan ook tot diep in de 2e helft voordat DUNO op voorsprong kwam. Een goed actie van Jubert rondde hijzelf knap af: 0-1. Die Haghe stelde hier weinig tegenover en DUNO miste de ene na de andere kans. Zo waren er nog prima mogelijkheden voor Jeffrey (kop), Wesley (schotje) en de eerder genoemde Jubert (intikker). Daarbij stond het vizier van vrijetrappen Keizer Rick vandaag niet op scherp. Zo bleef het tot aan de rust 0-1.

De tweede helft ging verder waar de 1e helft was gestopt. DUNO bleef moeite hebben met het veld en kansen waren niet aan hen besteed. Helaas treedt er dan meestal de oude voetbalwet in werking. Eén van de spaarzame kansen van Die Haghe leverde direct de 1-1 op. Het zou toch niet gebeuren dat DUNO hier punten ging verspelen..... Nee, gelukkig niet. Uit een prima corner van Rick kopte spits Jeffrey de bal beheerst achter de keeper van Die Haghe: 1-2. Dit mocht DUNO niet meer weggeven en dat gebeurde dan ook niet. Met de ingevallen Raymond voor de moegestreden Jubert <foto> kwam er nog wat extra elan in de aanval. Het was dan ook deze Raymond die Arie "Bombarie" in staat stelde de genadeklap uit te delen. Na bij een eerdere kans nog wat ruzie met de bal te hebben, lukte het dit keer de sluwe vos wel om de bal over de lijn te duwen: 1-3, wedstrijd gespeeld. Volgende week een vrije zaterdag dus een mooie gelegenheid voor weekendjes weg of andere vrouwendingetjes. Tot over 2 weken!