Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Na de mooie overwinning van vorige week stond nu titelfavoriet Wanica Star op het programma. Deze ploeg beschikt, net als TAC'90, over een jonge selectie met veel spelers die nauwelijks de 35 gepasseerd zijn. Dat ligt bij DUNO wel wat anders.... Desondanks startte DUNO uitstekend aan deze wedstrijd. Ruimtes werden klein gehouden en zo nu en dan kwam DUNO er gevaarlijk uit. Helaas was de eindpass niet altijd even nauwkeurig of te hard waardoor echte kansen uitbleven. Ook Wanica stelde hier weinig tegenover. De enige mogelijkheden die zij kregen kwamen uit verkeerde terugspeelballen. Zo was de ruststand 0-0 met een tevreden DUNO dat van plan was de tweede helft op dezelfde voet verder te gaan.

Op papier stond er na de rust weer een prima elftal. Jammer genoeg liep het niet direct soepel en daar kon het slimme Wanica van profiteren: 0-1. Mogelijk deden de vele wisselingen de ploeg niet goed maar laten wij blij wezen met zoveel spelers...dat is weleens anders geweest. Na een stroef begin kreeg DUNO steeds meer grip op de wedstrijd en de 1-1 hing in de lucht. Het duurde echter tot een kwartier voor tijd waarin DUNO de gelijkmaker had MOETEN maken. DUNO ging net als tegen Loosduinen één op één achterin spelen, een extra spits erbij en Ricky Pronk schoof door. Deze Ricky kreeg niet snel daarna een uitstekende kans maar helaas ging zijn inzet langs de verkeerde kant van de paal. In plaats van 1-1 werd het nu 0-2 uit de eerste de beste aanval van Wanica daarna. Teleurstelling alom. Direct vanaf de aftrap nam Ricky wraak op de eerder door hem gemiste kans. Uit de aftrap en vanaf eigen helft (!) schoot hij de bal over de verbouwereerde keeper vlak onder de lat. Een magistraal doelpunt: 1-2. DUNO rook haar kansen en nam veel risico om de 2-2 te forceren. Helaas viel vlak voor tijd de 1-3 en hiermee was de wedstrijd gespeeld. Een leuke sportieve wedstrijd waarbij DUNO met opgeheven hoofd het veld kon verlaten. Volgende week KMD uit, met hopelijk iets meer leeftijdsgenoten. Succes!

Een neutrale toeschouwer

Opstelling: Jeroen Tomeij, Dennis Manschot (John Kind), John vd Hoogenband (Dennis Manschot), Nick Honders (Sander Tomeij), Eric Heijdt (Don Snellenberg), Wim van Maanen (Ricky Pronk), Jeffrey van Oeveren, José Mdla, Arie Brugman (Raymond van Spronsen), Jeffrey van Vliet, Sander Tomeij (Mike Veen)