Wijndaelerweg 9
2554BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3235178

Ja, je leest het goed DUNO 16-1 blijft dit seizoen voor de 30ste keer ongeslagen. Nu niet met een overwinning maar met een gelijkspel tegen een sterk Die Haghe 16-1. DUNO 16-1 staat nu op 27 gewonnen wedstrijden en 3 gelijke spelen.

De wedstrijd zaterdagmiddag was geen gemakkelijke. We werden op een knollenveld (veld 4) gezet en een tegenstander met het mes tussen de tanden. Dit ook omdat we al 2 keer van ze hadden gewonnen.

Vanaf het begin zat Die Haghe beter in de wedstrijd op het moeilijk bespeelbare veld en kregen we wat kansen tegen. Maar aan het eind van de eerste helft herpakte we ons goed.

De tweede helft ging over en weer maar kwamen we door een ongelukkige goal 1-0 achter. Nog 4 minuten te spelen.  In deze 4 minuten hebben we gestreden als leeuwen en kregen we in de allerlaatste minuut een terechte strafschop, die vakkundig werd ingeschoten 1-1.

Blijdschap en vreugde alom en Die Haghe 16-1 droop af wat dit voor ons een morele overwinning maakte.

Wij als trainers zijn hier erg blij mee dat dit team DUNO 16-1 zich niet zomaar laat verslaan.

Proficiat jongens, complimenten.

Volgende week 25 maart staat de kwartfinale van de Zwaluwen beker op het programma tegen Rijnvogels 16-1.

We hopen dat veel ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, broertjes en zusjes maar ook andere Duno'ers Duno 16-1 komen aanmoedigen, want dat verdient dit team.