Zwaluwen Jeugd Beker O16 1/2 finale Groep 2 1/2 finale

'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Van de begeleiding van Barendrecht hebben we gehoord dat Barendrecht goed aan de voorbereiding heeft gedaan. Zelfs afgelopen vrijdag werd er nog getraind.

DUNO daarentegen heeft afgelopen woensdag de zogenoemde puntjes op de i gezet tijdens de training.  Wel hebben de trainers vrijdagavond nog telefonisch overleg gevoerd met welke opstelling gestart moet worden.

DUNO is gelukkig weer compleet. De blessures zijn weer opgelost. En gelukkig maar want het wordt nog een drukke laatste periode. Maar eerst maar eens deze 1/2 finale spelen.

Na de kaartcontrole van de scheidsrechter zijn beide teams er klaar voor. DUNO zet vanaf het eerste moment goed druk en laat hiermee zien gretig te zijn.

Al vroeg krijgt DUNO een corner. Veel spelers zoeken de juiste positie. De corner wordt goed genomen en de bal belandt op het hoofd van een DUNO-speler. De bal verdwijnt mooi in de hoek van de goal. YES!! DUNO, 1-0.

Barendrecht baalt maar geeft zich nog niet gewonnen het is tenslotte nog maar 1-0.

Wat later in de wedstrijd krijgt DUNO een vrije trap mee. Deze wordt genomen van ongeveer 25 meter van de goal (meten is niet mijn sterkste kant dus ik kan er wat naast zitten ;) ). De keeper van Barendrecht zit goed bij de bal, in de rebound eveneens maar bij de 3e keer moet hij zich toch gewonnen geven. DUNO gaat de rust in met een 2-0 voorsprong.

Na de rust is het voetbaltechnisch wat minder bij DUNO. We moeten nog opletten dat Barendrecht niet teveel ruimte gegeven gaat worden. DUNO breekt uiteindelijk door de verdediging en gaat richting de goal. Het is wat gerommel voor de goal maar uiteindelijk raakt de bal het net en staat DUNO met 3-0 voor.

Met deze goal is de wedstrijd uiteindelijk besloten.

DUNO 16-1 speelt op 3 juni de bekerfinale op het terrein van Westlandia!!!

Houd sociaal media maar in de gaten zodat je weet hoe laat je er moet zijn om deze toppers aan te moedigen!!