De laatste thuiswedstrijd van de trots van DUNO speelde zich zaterdag af onder een stralende zon. Met een heerlijke BBQ in het vooruitzicht, hadden zich 17 strijders gemeld om Semper Altius een pak slaag te geven.  DUNO ging dan ook voortvarend van start en het duurde ook niet lang voordat de 1-0 op het scorebord stond. Een fluwelen "parabool voorzet" van wingback Eric Heijdt werd vakkundig binnen gekopt door spits Jeffrey van Vliet. Hierna was het de beurt aan rechtsbuiten "Bennie-zema". Alsof hij alles tot vandaag bewaard had, bleek hij ongrijpbaar voor de Semper verdedigers. De ene actie was nog mooier dan de andere, met als hoogtepunt een fabuleuze actie op de achterlijn waarbij hij met de hak de bal tussen de benen van de verbouwereerde linksback speelde. El Gran Bennie stelde hiermee achtereenvolgens Jubert van Ham en tweemaal Jeffrey van Vliet in staat om te scoren. De 5-0 was wederom van Jeffrey van Vliet uit een lange bal van Sander Tomeij. Als een aangeslagen bokser zocht Semper Altius de kleedkamer op.
 
De tweede helft ging DUNO vrolijk verder met de voetbalshow met Mike Veen en Arie Bombarie als goalgetters. Leuk om te zien dat invaller Dennis Manschot goed had opgelet de 1e helft en probeerde de parabool voorzet van Heijdt te imiteren. Dat lukte redelijk waardoor hij eindelijk ook eens een assist op zijn naam mocht zetten. Na 75 minuten vond scheidsrechter Piet Pop het genoeg: 11-0 eindstand. Dit was echter nog niet het einde van het feest want wat volgde was een uiterst gezellig samenzijn op het sponsor terras met heerlijke Spaanse worst, hamburgers en saté (zie foto's). Over 2 weken de laatste wedstrijd uit tegen Die Haghe. Succes!
       Een neutrale toeschouwer 
 
Opstelling: Jeroen Tomeij, Fred de Jong, Sander Tomeij, John vd Hoogenband (John Kind), Eric Heijdt (Nick Honders), Rick Pronk (Dennis Manschot), José Santos, Wim van Maanen (Marcel Mansveld), Jubert van Ham (Arie Brugman), Jeffrey van Vliet, Ben Velasco (Mike Veen)
 
Scoreverloop:
1-0 Jeffrey van Vliet (Eric Heijdt)
2-0 Jubert van Ham (Ben Velasco)
3-0 Jeffrey van Vliet (Ben Velasco)
4-0 Jeffrey van Vliet (Ben Velasco)
5-0 Jeffrey van Vliet (Sander Tomeij)
6-0 Mike Veen (Marcel Mansveld)
7-0 Mike Veen (Rick Pronk)
8-0 Arie Brugman (Jose Santos)
9-0 Mike Veen (Dennis Manschot)
10-0 Arie Brugman (Nick Honders)
11-0 Arie Brugman (Mike Veen)