Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO JO11-2 laat zien wat ze in huis heeft en wint van SEV

DUNO JO11-2 laat zien wat ze in huis heeft en wint van SEV

SEV JO11-2

3 - 7

HSV DUNO JO11-2

Competitie

4e klasse 1

Datum

8 december 2018 9:15

Accommodatie

Sportpark Kerkpolder
Kerkpolderweg 5
2625EB
DELFT
tel. 015-2618263

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen SEV JO11-2 op het programma, om 9.15 klinkt het eerste fluitsignaal. Een mooi tijdstip om te starten en ook de supportersvereniging van DUNO JO11-2 is aanwezig, zoals eigenlijk elke week. Het is guur en winderig, maar we zijn klaar voor een goede pot voetbal. We voelen dat we deze wedstrijd (tegen de nummer 12 uit de competitie) kunnen en eigenlijk moeten winnen.

Het eerste kwartier wordt er goed gespeeld en zijn de spelers veel te vinden op de helft van SEV. Troy is onze keeper in de eerste 15 minuten. Achterin staan Dani, Jaimy en Rudra. Voor en midden wordt bezet door Daan, Joey, Dusty en Gianni. De openingstreffer is van Gianni en dat geeft meteen een goed gevoel. Ook al spelen we niet elk kwartier even goed, vooral het laatste kwartier was niet best, maken we er toch een mooie wedstrijd van. Ook Dusty heeft zijn plek gevonden in het doel, als hij het tweede en derde kwartier mag keepen. Hij houdt een paar ballen erg goed tegen. Rudra keept het laatste kwartier erg sterk. Doordat er geen wissels zijn vandaag worden we moe en verliezen we kracht naar het einde toe, maar zetten toch door! De tegenpartij is ook niet echt sterk en daardoor kan DUNO laten zien wat ze in huis hebben. 


Doordat we lekker spelen, kansen hebben en scoren worden ook de trainer en de ouders enthousiast. We moedigen ze aan, er wordt actief gecoacht vanaf de zijlijn, we lachen en hebben plezier. Precies wat voetbal hoort te zijn, maar ik snap dat het lastig is om plezier te blijven houden als je wedstrijd na wedstrijd verliest met vaak dubbele cijfers. Dus is het fijn om een wedstrijd te winnen, hopelijk geeft dit een boost en kunnen we weer door. De eindstand is uiteindelijk 2-7 met doelpunten van Gianni (1), Jaimy (2), Joey (2), Daan (1) en Rudra (1).

Verdient en met lachende gezichten wensen we elkaar een fijn weekend toe. Op naar de laatste wedstrijd van deze competitie. 

Een trotse supporter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!