Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO JO11-2 wint toernooi bij Forum Sport

DUNO JO11-2 wint toernooi bij Forum Sport

Forum Sport TOERNOOI

-

HSV DUNO JO11-2

Datum

30 mei 2019 8:30

Accommodatie

Sportpark Kerkpolder
Kerkpolderweg 5
2625EB
DELFT
tel. 015-2618263

Het is Hemelvaartsdag 2019, wekker half 7, bewolkt, winderig en fris. Vandaag speelt de JO11-2 een toernooi bij Forum Sport in Voorburg. Dani, Rudra, Jaimy, Gianni, Majd, Daan, Joey en Troy worden bijgestaan door Djustin, Mika en Daniël uit de JO9-1.

Doordat er een team niet komt opdagen, spelen we met een gewijzigd speelschema. In plaats van drie wedstrijden van 20 minuten spelen we nu vier x 25 minuten. De eerste wedstrijd tegen Hekelingen winnen de heren overtuigend met 7-0, de tweede wedstrijd tegen Forum Sport wordt gewonnen met 4-2, vervolgens spelen ze 3-3 gelijk tegen wederom de Hekelingen en dan staan we eerste in de poule.

Dat betekent dat we de laatste wedstrijd tegen Forum Sport gelijk moeten spelen of moeten winnen. Ik kan je vertellen dat het langs de lijn bijna niet meer uit te houden was, zeker toen we 1-0 achter kwamen te staan. Maar zeven minuten voor tijd maakte Rudra de 1-1 en ja, dan moet je nóg zeven minuten... gillende moeders, advies van vaders, wissels die niet meer durfde te kijken totdat het eindsignaal klinkt.

JAAAAAAA kampioen en wat hebben ze dat verdiend! Gefeliciteerd toppers, we zijn trots op jullie!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!