Scheidsrechter

sv Houtwijk Toernooi

Accommodatie

Onbekend

DUNO heeft vanavond op het SV Houtwijk toernooi met 2-4 gewonnen van RVC Celeritas. DUNO kwam al snel op voorsprong door een afstandsschot van Erwin van der Harst.

Nog geen drie minuten later wist Chico Mulder het net te vinden, maar dit doelpunt werd afgekeurd vanwege een overtreding. In de 19e minuut wist Chico Mulder nogmaals te scoren, waarop de score verdubbeld werd. Celeritas kreeg halverwege de eerste helt ook een kans die werd benut, maar dit doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Vlak voor rust kwam DUNO op een 0-3 voorsprong door een kopbal van Chico Mulder, waarvan de assist werd gegeven door Erwin van der Harst.

In de 47e minuut van de tweede helft kwam RVC Celeritas op een 1-3 door een benutte strafschop. In de 86e minuut wist Celeritas zelfs de spanning terug te brengen na een doelpunt. Nog geen minuut na het doelpunt van Celeritas wist DUNO de wedstrijd definitief te beslissen door een doelpunt van Rico Westdorp.