Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tegen Die Haghe aantrekkelijk, tegen Velo klasseverschil

Tegen Die Haghe aantrekkelijk, tegen Velo klasseverschil

HSV DUNO 1

2 - 2

Die Haghe 1

Timo Tuin (schot)
4'
Soner Turgut (kopbal)
21'
Assist: Bennie Bor
38'
Sami Alouad Said (intikker)
42'
Sami Alouad Said. (schot)

Competitie

I.M. Cees IJspelder Toernooi 2020

Datum

13 augustus 2020 20:00

Scheidsrechter

A. van Loenen, N.Sleeuwenhoek, R.v/d Zee

Accommodatie

Haagsche Dynamiek (HSV DUNO)
Mgr. Nolenslaan 9
2555 XX
Den Haag
tel. 070-3685363

Donderdagavond 13 augustus werden er op Haagsche Dynamiek twee zeer sportieve wedstrijden gespeeld: DUNO – Velo en DUNO – Die Haghe.

Het ene selectieteam van DUNO speelde een nuttige en bij vlagen aantrekkelijke wedstrijd tegen 1e klasser Die Hage.

Natuurlijk is dan op onderdelen het klassen verschil tussen 3e en 1e klasse zichtbaar alhoewel beide ploegen vol aan de bak moesten en genoegen namen met een eerlijke puntendeling van 2-2.

DUNO name al snel een voorsprong door een goal van spits Timo Tuin. Na 20 minuten stond DUNO op een riante 2-0 voorsprong na een prachtig doelpunt van Söner Turget die een net zo’n fraaie voorzet van Bennie Bor met het hoofd fraai inkopte.

Vlak voor rust moest DUNO toezien dat Die Haghe alsnog op gelijke hoogte kwam via Noa de Jong en Sami Alouad Said, 2-2. De ploeg van trainer Pieter Jongmans speelde met name de eerste 25 minuten onrustig en onzorgvuldig. Halverwege de eerste helft kwam Die Haghe beter in haar spel en liet het zien dat het over een uitstekend team beschikt.

Na rust was er volop gelegenheid om te wisselen, de stand bleef ongewijzigd.

 

DUNO-Velo

Het andere selectieteam van DUNO nam het op tegen het Velo van trainer Kevin van der Geest. Het zal duidelijk zijn dat het klassen verschil groot was en Velo uiteindelijk simpel met 1-7 won.

Voor rust scoorden RIck Das en Mick van Elswijk (2x, waarvan 1 penalty). Erwin van der Harst, net weer in training, liet zien dat hij nog altijd een zeer fijn gevoel voor de bal heeft. Van 50 meter afstand verschalkte hij met een prachtig afstandsschot de doelman van Velo.

Na rust wisselde Velo alle spelers (wat een luxe, trainer Kevin van der Geest beschikt over een zeer ruime selectie) en zag DUNO dat het na twee ongelukkige acties binnen 3 minuten op een 1-5 achterstand kwam door Sergi Roeleveld en een eigen goal.

Uiteindelijk zorgden Ramon Ribson en Joran ter Schilphorst voor de afgetekende zege. Velo speelde de laatste 20 minuten met 10 man doordat de Velo- doelman na het neerleggen van een doorgebroken speler vroegtijdig kon gaan douchen.

Zaterdag wordt het toernooi vervolgd met de wedstrijden:

12.00 uur: Quick – Velo

12.00 uur: Nootdorp – Die Haghe

14.30 uur: Scheveningen – TAC’90

14.30 uur: DUNO – ODB

 

Rob Leenheer

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!