Groep 3 18

5 september 2020 15:30

Edwin Martijn

Vandaag was de 1e officiële thuiswedstrijd op zaterdag ooit.

We begonnen heel sterk en al snel waren er wat kansen, zo schoot Josien op de lat.
Ook kwam Jodan Boys er af en toe gevaarlijk uit maar gelukkig stond Danilla dan weer paraat.
Toch was het eindelijk Josien die met een schitterend afstandschot in de rechter bovenhoek de 1-0 maakte, een doelpunt dat onder luid gejuich werd ontvangen.

De wedstrijd ging op en neer en zo kreeg Felishia alle ruimte en maakte zo de 2-0 er waren verder nog wat kansen over en weer maar we gingen rusten met een 2-0 voorsprong.

De tweede helft begonnen we goed, maar Jodan Boys nam de overhand en sloeg in die periode ook hard toe en binnen een paar minuten was het 2-2.

Daarna had DUNO weer de overhand maar schoten van oa Josien werden goed gepakt door de keepster.
Vlak voor tijd schoot Josien de bal in het gezicht van een speelster van Jodan Boys wat onschuldig leek bleek ernstiger dan het leek  en moest helaas met de ambulance afgevoerd worden.

We kregen nog wel kansen maar het bleef bij 2-2.

Kortom goed gespeeld maar ons zelf niet helemaal beloond, maar heel veel positieve punten om door te gaan.
Ps de speelster heeft een zware hersenschudding dus uiteindelijk viel het mee en hopelijk staat ze snel weer op het veld.