2 - 3

HSV DUNO 4

Groep 2 39

12 september 2020 14:30

Vandaag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma, uit tegen PGS Vogel 3. Met de wetenschap dat zij de vorige twee wedstrijden ruim hadden gewonnen, konden wij onze borst dus nat maken. Dat bleek ook vanaf het begin, hoog tempo, zeer aanvallend en wij hadden het lastig om "eruit" te komen. Het duurde dan ook niet lang tot PGS de 1-0 erin knalde. Ook nu mocht Jeffrey weer plaats nemen in het doel vanwege afwezigheid van Warner.

Hierna kregen we wat meer grip op de wedstrijd en kwamen we steeds vaker voor het vijandelijke doel. Na een vlijmscherpe counter kwam de bal op links bij Rodi, die met een goeie voorzet Jubert kon bereiken, die op zijn beurt de bal vanaf de elfmeterstip binnen kopte. PGS Vogel wist even niet wat er gebeurde, maar stopte niet met aanvallen. Zij kregen kans op kans maar het lukte ze niet om Jeffrey te passeren. Sterker nog, we kwamen nog voor rust op 1-2 door een doelpunt van Rodi. Dit was ook de ruststand, en konden we even uitblazen.

Na rust hetzelfde spelbeeld, een aanvallend PGS Vogel en DUNO met wederom scherpe counters. Na ongeveer 15 minuten legde de goed leidende scheids ( zeker geen thuisfluiter, en zag alles perfect vanaf de middellijn 😂😂) de bal op de stip, weliswaar in onze 16. Deze werd goed ingeschoten en bracht PGS de stand op 2-2.

Ondanks dat "de pijp" aardig leeg raakte, bleven we keihard knokken voor iedere meter. Mede hierdoor kwamen we er weer een gevaarlijk uit en zorgde Rodi voor de 2-3 op het scorebord ! Dit was ook de eindstand en konden we een welverdiend biertje nemen