Datum

5 september 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Na een wat ongelukkige nederlaag vorige week, waren we er vandaag op gebrand de 3 punten mee te nemen naar het Haagsche Dynamiek.

Altijd leuk om een wedstrijd te spelen tegen "onze buren", wetende dat dat aardig wat bekenden ( ook oud DUNO'ers) spelen.

De eerste helft had er alleen geen schijn van dat we deze wedstrijd wilde winnen... Alhoewel we toch weer de beste kansen kregen, was het spel bar en boos.En ook nu weer wist de tegenstander wel te scoren, door die ene kans te benutten.

Na rust werd eea omgezet en was de mindset wel goed ! Er werd hard geknokt voor iedere meter en de ballen kwamen nu wel goed aan.
Voorin werd de bal nu wel goed vastgehouden waardoor onze half spelers bij konden sluiten en werden we steeds gevaarlijker.
Dit resulteerde dan ook snel in de 1-1 en 1-2. Zo'n 20 minuten voor de tijd ging onze verdediging de fout in, wat resulteerde in een pingel ( terecht) voor RAS.
Eindelijk kon Jeff ( Warner was afwezig) zijn kwaliteiten laten zien en ging gestrekt naar zijn linker hoek. Schitterende redding waardoor we nog meer vertrouwen kregen.
Niet lang daarna schoten we dan ook de 1-3 in het net.
5 minuten voor tijd een klein moment van onoplettendheid van onze laatste man ( ook nu zal ik geen naam noemen).
Hij werd meerdere keren gecoacht dat er een speler in z'n rug kwam, maar deze speler pikte toch de bal van onze laatste man. Hierop ging hij 1 op 1 op Jeffrey af, maar wederom toonde Jeff zijn klasse en pareerde de bal tot hoekschop.
Niet veel later floot de goed leidende scheidsrechter af !

Hard geknokt mannen!! Volgende week spelen we de laatste bekerwedstrijd bij PGS....