Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FOTOVERSLAG: DUNO 6 wint van Duindorp sv

FOTOVERSLAG: DUNO 6 wint van Duindorp sv

HSV DUNO 6

5 - 1

Duindorp sv 3

16'
20'
... (schot)
29'
Tim Pronk (schot)
48'
David Hof (schot)
52'

Competitie

Groep 2 14

Datum

12 september 2020 15:30

Scheidsrechter

N. (Nicky) Pronk

Accommodatie

Sportpark Haagsche Dynamiek
Mgr. Nolenslaan 9
2555 XX
'S-Gravenhage
tel. 070-3685363

DUNO 6 had vanmiddag een klein kwartiertje aan het begin van de tweede helft nodig om het duel tegen Duindorp SV naar zich toe te trekken. In een gelijk opgaande eerste helft had DUNO via twee treffers van Karim, waarvan een uit een strafschop, al een kleine voorsprong genomen.

Het initiatief aan de tegenstander latend wist DUNO na rust via enkele snelle tegenstoten drie maal kort na elkaar het net te vinden en was de wedstrijd vroegtijdig beslist. Tim, David en opnieuw Karim toonden zich trefzeker.

Een hardwerkend Duindorp deed er alles aan om dichterbij te komen, maar ze stuitten op een compacte DUNO-defensie en het geluk bleek bepaald ook niet aan hun zijde. Paal en lat stonden een in die fase niet onverdiende tegengoal in de weg en Kuba wist zelfs een penalty te keren.

Vaste scheids Piet Pop ontbrak vandaag vanwege een blessure, beterschap! Gelukkig troffen we vandaag in Nick Pronk een prima vervanger. Komende week valt waarschijnlijk de beslissing in deze bekerpoule. In een duel dat inmiddels op verzoek van tegenstander KSD Marine is verplaatst naar komende dinsdagavond.

Voor het fotoverslag en: volg de verrichtingen van ons jongste seniorenteam op Instagram 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!