Beau Scholten
Assist: Lars Veerman

I.M. Cees IJspelder Toernooi 2020

15 augustus 2020 14:30

Op de derde dag van het IM Cees IJspelder toernooi speelde DUNO de oefenwedstrijd tegen buurman ODB. ODB was ingevallen voor RKAVV dat vanwege een Corona besmetting deelname aan het toernooi helaas moest afzeggen. ODB wordt vanaf deze plaats natuurlijk nogmaals bedankt voor invallen.

De wedstrijd DUNO – ODB werd ook in de opstellingen verdeeld over twee helften. In de eerste helft streden beide 1e selectieteams tegen elkaar en was de ruststand 3-2. Voor ODB scoorden Jamy Dusbaba en Romano Charité. Voor DUNO waren Timo Tuin (3x), Jaouad Bouyaouzan en Kevin Moerli trefzeker waarbij de 2e goal van Timo meer dan goed werd voorbereid door Bilal Dari, en de laatste razendsnel voorbereidend werk van Lars Veerman kende.

In de tweede helft namen de beide 2e selectieteams het tegen elkaar op en liep DUNO uit naar een 5- 2 zege. Onder leiding van de ervaren scheidsrechter Wim Roozeboom en zijn twee assistenten werd een nuttige wedstrijd gespeeld. De selectieteams van DUNO oogden in deze fase van de voorbereiding net wat fitter dan ODB. DUNO had een groter veldoverwicht en kreeg hierdoor meer kansen maar was slordig en te gehaast in de afwerking.