Training/wedstrijd accessories - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Training/wedstrijd accessories

Training/wedstrijd accessories

Altijd al een DUNO-cap, DUNO-mok of DUNO-sleutelhanger willen hebben? Dat kan! Je kunt via deze site je artikel bestellen, zodat je in het bezit komt van de unieke DUNO-gadgets. U kunt uw bestelling plaatsen in de webshop en later ophalen bij Henk Ruijl. Henk zal met u contact opnemen om een afspraak op DUNO te maken. Bij het afhalen dient u de producten contant af te rekenen. Wilt u ervoor zorgen dat u de producten met gepast geld betaalt?

DUNO bidonset met krat

€ 62,50

De enige echte DUNO bidonnetset in bijbehorende krat, met logo. Inhoud : 12 DUNO-bidonnen in de clubkleuren met eigen nummering 1 bidonsetkrat - Levertijd 7 tot 14 dagen -

DUNO aanvoerdersband 'basic'

€ 6,00

De 'basic' HSV DUNO aanvoerdersband. Basiskleur wit met het DUNO logo in het midden. Beschikbaar in de maat : Junior en Senior.

DUNO aanvoerdersband 'luxe-geblokt

€ 12,00

DUNO aanvoerdersband type 'luxe-geblokt. Armomtrek : circa 34cm Breedte : 6 cm In de clubkleuren van DUNO, inclusief het DUNO logo en de tekst 'aanvoerder'.

DUNO aanvoerdersband 'luxe-gestreept'

€ 12,00

DUNO aanvoerdersband type 'luxe-gestreept'. Armomtrek : circa 34cm Breedte : 6 cm In de clubkleuren van DUNO, inclusief het DUNO logo en de tekst 'aanvoerder'. (1 week levertijd)

DUNO bidon

€ 5,00

De enige echte, DUNO bidon

Status: Uitverkocht

DUNO shampoo

€ 5,00

Je gelooft het niet en toch is het zo: vanaf nu te koop DUNO-shampoo. Voor vijf euro per fles heb je een shampoo met origineel DUNO-shirt er op. Mooi kado voor Sinterklaas of Kerst misschien wel. Of voor je verjaardag.

Status: Uitverkocht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!