Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdkamp 2019

Jeugdkamp 2019

Raymond Trouwborst sponsort met Raymar Knitting bal DUNO - SC Monster

27 oktober 8:00  Trouw clublid Raymond Trouwborst is de sponsor van de wedstrijdbal van DUNO 1 tegen Monster, komende zaterdag. Met zijn kousenbedrijf Raymar Knitting timmert hij al jarenlang aan de weg, ook door het leveren van kousen aan de grootste voetbalclubs in Europa. We zijn Raymond erkentelijk voor zijn steun en wensen hem alle succes in het zo mooie kousenbedrijf dat hij samen met zijn broer runt.meer »

232x gelezen

Jeugd DUNO blijft trainen, senioren niet en alle duels vervallen

14 oktober 7:00  De jeugd van DUNO blijft gewoon trainen. Alle geplande trainingen gaan door. Dit stellen het bestuur en de jeugdcommissie van DUNO in een reactie op de jongste maatregelen van het kabinet. Voor senioren zijn er geen trainingen meer, omdat die door de ingrepen op deze wijze niet zijn toegestaan. Het bestuur van DUNO spreekt donderdag verder over de situatie, de KNVB inventariseert alle gevolgen en komt met nadere mededelingen.meer »

709x gelezen

DUNO-TV: Nagenieten DUNO-jeugdkamp 2019

13 maart 12:00  We zijn al aan het aftellen totdat het DUNO-jeugdkamp 2020 van start gaat. Op vrijdag 26 juni is het zover; dan vertrekken 91 kinderen en 24 begeleiders naar Summercamp Heino in Wijhe. Om alvast in de sfeer te komen of om nog even nagenieten van de geslaagde editie van 2019 is hieronder een videocompilatie toegevoegd.meer »

1033x gelezen

Dit zijn de topscorers van het DUNO-jeugdkamp

2 juli 22:00  Tijdens het DUNO-jeugdkamp op Summercamp Heino in Wijhe werden er diverse speelactiviteiten gehouden, waaronder een zaalvoetbaltoernooi.meer »

541x gelezen

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 3

30 juni 21:45  En helaas is de laatste dag van het kamp aangebroken. Als de wekker om 6.30 gaat is het nog een stuk rustiger in het bovenbouw huis als de dag ervoor. Het is zelfs nog muisstil. Hier moet natuurlijk verandering in komen dus met een muziekje als kamers langs. Het is toch lekker wakker worden met Tsunami van DVBBS en Borgeous!meer »

830x gelezen

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 2

30 juni 8:30  Goedemorgen, vanaf een uur of 6 zijn in huis 2 (bovenbouw) de eerste geluiden van wakker wordende kinderen. In huis 1 (onderbouw) bleek dat al om 5 uur te zijn! Langzaamaan is van de rust die er heerste niets meer te bekennen.meer »

455x gelezen

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 1

29 juni 12:15  Maanden lange voorbereiding en eindelijk is de dag aangebroken dat het Duno kamp van start gaat. Vrijdagmiddag 28 juni 17.00 uur de eerste kampgangers lopen het terrein op en melden zich bij het activiteitenteam. Elke kampganger krijgt bij het aanmelden een groen herkenningsbandje met daarop het noodnummer van de kampleiding. De onderbouw (JO8, JO9 en JO10) vertrekken richting bus en stappen in. De bovenbouw (JO11, JO12 en JO13) moeten even wachten want de bus is wat later. Maar ook dan worden alle spullen ingeladen en kan iedereen instappen. Onder luid getoeter vertrekken om 18.00 uur de bussen voor de reis naar Heino.meer »

684x gelezen

DAG 1 : Klaar voor vertrek

28 juni 6:15  Het is vrijdag 28 juni; vandaag vertrekken we met twee bussen richting summercamp Heino in Wijhe. Daar worden we opgewacht door Joey Feitz en Harry Barbier,meer »

128x gelezen

Spannend, DUNO-jeugd gaat deze vrijdag op kamp!

27 juni 7:00  Het is zover, we gaan deze vrijdag op DUNO-jeugdkamp! Speciaal voor DUNO jeugdleden in de leeftijdscategorieën van 8 tot en met 13 jaar. Zoals eerder bekend gemaakt gaan we dit jaar naar Summercamp Heino in het plaatsje Wijhe. Maar liefst tachtig kinderen gaan mee. Zij worden vergezeld door twintig vrijwilligers van DUNO, die er samen met hen drie geweldige dagen van gaan maken.meer »

487x gelezen

Summercamp 2019 : Algemene informatie

1 mei 8:00  Van vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni gaan we naar Summercamp Heino in Wijhe. meer »

82x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!