Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 5

Nieuws ZaMi 5

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Eerste officiƫle programma sinds maart

27 augustus 7:00  Met thuisduels voor DUNO 3, 4, 6 en 35+ (het duel van DUNO 2 is uitgesteld op verzoek van tegenstander Nootdorp) gaan we een aantrekkelijk programma tegemoet voor de DUNO-senioren. Over het jeugdprogramma lees je later meer. Het is het eerste bekerprogramma dat we gaan spelen en dat alleen al maakt zaterdag 29 augustus een gedenkwaardige zaterdag. Het eerste officiële programma sinds na het eerste weekeinde van maart corona uitbrak.meer »

875x gelezen

Trainer Wim Kuiper terug op Haagsche Dynamiek

9 augustus 12:00  Trainer Wim Kuiper is terug op DUNO. Hij gaat DUNO 5 verder op weg helpen. In Wim hebben we een ervaren oefenmeester voor deze groep. Eerder was hij bij DUNO werkzaam als assisten-trainer bij de ZaMi-selectie. Zo ging hij in 2014 op de schouders bij DUNO 2 na het behalen van het kampioenschap. Wim, mooi dat we je weer vaker gaan zien en van harte welkom terug bij de club!meer »

717x gelezen

Maarten Speets nieuwe voorzitter DUNO-zaterdag

23 juli 12:00  Maarten Speets wordt de nieuwe voorzitter van de ZaMi-afdeling van DUNO. Hij wordt tijdens de algemene ledenvergadering in het najaar formeel voorgesteld als opvolger van Jeroen van der Zwan, die algemeen voorzitter is geworden. Maarten zal al wel de honneurs waarnemen als voorzitter van onze zaterdagmiddag-afdeling, zoals het seniorenvoetbal ooit werd gedoopt. Ook is er nog een nieuwe kracht tot de commissie toegetreden.meer »

807x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: ZAMI-selectie naar Naaldwijk

12 maart 7:00  We blikken vooruit naar het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 maart. Het weekend waar onder andere onze selectie uitkomt in belangrijke wedstrijden in strijd tegen degradatie en het kampioenschap. meer »

941x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN: DUNO 2 en DUNO 3 houden knap stand

9 maart 7:00  DUNO 1 pakte een punt, thuis tegen Duindorp SV - maar er gebeurde meer. Zo hield DUNO 2 goed stand bovenin de ranglijst door met 2-1 te winnen van VELO. Ook ons derde elftal doet het nog altijd uitstekend. Je leest het allemaal hier.meer »

1327x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: We oefenen nog even door

27 februari 12:00  Als we de weersverwachtingen moeten geloven wordt het een natte zaterdag. Gelukkig beschikken we op Haagsche Dynamiek over kunstgrasvelden dus daar zal het niet aan liggen. We blikken vooruit, sommige seniorenteams spelen nog een oefenpot, waar de andere weer vol aan de bak mogen voor de competitie.meer »

1206x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO-VE2 ontvangt Wanica Star

20 februari 12:00  Omdat deze speelronde bestaat uit een inhaal/beker programma hebben we voor aanstaande zaterdag 22 februari en zondag 23 februari een kort programma. Enkele seniorenteams spelen een oefenduel of zijn vrij, terwijl onze tweede veteranen elftal thuis uitkomt voor de competitie. We blikken met jou vooruit.meer »

1182x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 naar Loosduinen

13 februari 12:00  We mogen er weer tegenaan. Op deze zaterdag 15 en zondag 16 februari komen bijna alle seniorenteams in actie, een aantal speelt een vriendschappelijke wedstrijd waar de andere teams weer voor de competitie gaan strijden.meer »

1302x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN: Weer een juichfoto van ons vierde!

9 februari 17:00  Heerlijk! We hebben er weer een. Het gonsde al een tijdje: de mannen wilden het voor elkaar boksen. We konden niet langer zonder. Het gemis deed pijn. Daarom zijn we nu blij. Heel blij. Dat er weer een is: een JUICHFOTO van ons vierde elftal. Traditiegetrouw gaan de mannen na een overwinning in de kleedkamer met elkaar op de foto. Maar o - wat was dat een tijd geleden. En zie: tegen Die Haghe gebeurde het wonder, 1-4 winst. En: een Juichfoto!meer »

990x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!